Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yrn ps2 alıyorum..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

yrn ps2 alıyorum yeni çıkan küçüklerinden da bana önerebileceginiz oyunlar war mı.. olursa da lütfen spor, araba yarışları ya da yürümeli tarzda olsun.. çok tşkler..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun
ben şimdiden ps3 için para biriktirmeye başladım günde 1 milyon atıyorum kenara[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

PS3 cıktıgında almak gereksız hem pahallı oluyor hem yaygın olmuyor buralarda cip fılan olayı olmuyor ılk cıkan oyunları 250 ytl cıvarı oluyor ılerde ıse makınenın bır suru ust modelı cıkıyor elındekını cope atmak zorunda kalıosun hep bole yapıyor sony
en guzelı konsol cıktıktan 2-3 sene sonra almak bence[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

@kingpin
Valla insanları kendi hallerine bıraktım artık :)
Ama yalan mı xbox daha süper!
Forza Motorspot oynuyorum şimdi. Dur bakayım, üşenmediğim bir ara konu açarım, biraz yağlarım, anlatırım ;) Gerçi Grand Turismo karşısında ne kadar şansı var oyunun bilmiyorum ama...

Bu arada sahiden ya xbox düşünmez misin? :D
Artık insanlar görünüme önem veriyorlar sanırım. Bir ps2'nin inve versiyonuna bakın. Bir de asla küçültülemeyecek, içinde bildiğimiz dvdrom ve harddisk olan 4 kilo ağırlığındaki xboxa....

Olsun ama... Canım aletim benim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'ye kim kaça getirir, kaça satar bilemiyorum ama ince ps2 ile aynı fiyatta. Mali avantajı, memory card ihtiyacının olmaması.Dezavantajı: chip taktırmazsan ekstra aparat ile dvd izleyebilme.
Ama chip taktırırsan her formatta film izleyebiliyorsun falan... Aman yine başlamayayım xbox reklamına :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 06 Haziran 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

futbol pes4 yazmış zaten
yarış grand turismo4 midnight club 3
kavgalı bişiler tekken5 birde smack down vs raw diye bi oyun var komedi kendisi :)
al işte bunları ne güzel oyunlar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

burdan bahsetmıyorum ben PS2 ye ılk cıkan cıpler anormal dandık otesı yurtdısında bıle 1.5 2 sene sonra ıyı cıpler cıkmaya basladı
ılk cıplerın sorunları ıse

taktınmı lense anormal zarar verıyor (mılelt hala kopya oyun zarar verır dıo lol)

Sokulmesi cok zor ılerde baska cıple degıstıremıyordun

pahallı oluyorlar baya

Oyun secıyorlardı yenı cıkan hıcbır oyunu acmıyordu bı sure sonra

oyunlarda korkunc buglar ve donmalar oluyordu

DVD oynatamıyor PS1 oyunlarını calıstıramıyordun

ayrıca aletlerın sonradan cıkan modellerı hep ustun oldu nedense sony hep aynı yolu ızlıyor

ılk makıneler donanım olarak daha degısık tabıkı ama en buyuk fark ılk PS1 lerde mısal dual shock yoktu duz aterı gıbılerdı
PS2 lerde ıse bıldıgım kadarıyla baya bır hata duzeltıldı v9-v10 makınelere ıse IR port eklendı

yanı nerden bakılırsı ılk heyecanla aletı alamak mantıksız Turkıyede cunkı hep sorunla ugrasıcan he çiple ugrasmak ıstemeyen NTSC bır TV alır NTSC bır makıne getırdır Amerıkadan ve aparatlarını alır alet NTSC olunca kopya oyun calıstırmak ıcın mod chıp gerekmyor halıyle

ancakkk en onemlı kısım Blue Ray teknolojısı olucak yanı sony daha prototıp halında olan bır teknolojıyı kullanıcagını acıkladı PS2 cıktıgında DVD ler baya bır yaygındı ancak BlueRay ın su anda degıl wrıter ı okuyan makınesı bıle yok eger sony teknolojıyı kendıne saklar ıse kopya oyunun yuzde 95 onune gecer buda turk PS3 sahıpelrı ıcın felaket olur resmen korsancılar anca buyuk ıgraslarla DVD lere ceker vıdeoları fılan sılıp veya BlueRay edınırler ama 80-90 mılyon olur kopya o zaman su anda bıle Dual Layer DVD lerı 20 -25 e kazıklamaya calısıyorlar[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

viktor işşallah dedıın gibi olmas ya ben gümüşleri burda 8 e alıom onu bıle bazen vermesı acı oluo[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

bende dua edıyorum ısallah ole olamz dıye ama dedıgım gıbı blue ray teknolojısı kullanılırsa yuzde 85 bole olucak kı ılerde yaygınlasırsa ucuzlamaz ozellıkle bu ulkede
hadı eskıden DVD yaygın degıldı fılan 8 mılyonu anlıyoduk ama sımdı bır kagıt basıp 1 mılyonluk dandık DVD ye cekıyor oyunu 8 mılyona satıyor bızım uyanık korsancılar kı PS2 nın okuma hızı 4x ken cabuk bıtsın dıye 8x le yazan hayvanlar var kı yuzde 90 problem cıkarıyor o DVD ler[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

ewet arkadaslar sonunda aldım kurdu ve oynuyorum.. oyunlar için coık tşkler. su anda winnig ve gta vice city war ama önerdiginiz oyunlardfan bi kaçını da bgn almayı düşünüyorum..
yalnız bişi sorcam benim aldıgım makinaen son çıkan küçültülmüş olan ama oyunlar sadece analogla çalışıyo anologun kırmızı düğmesine basıyorum ama kapanmıyo bunu nası yapabilecegimi bilen birisi war mı. ben oyunları yöntuşlarınla oynamak isitiyorum..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 06 Haziran 2005 08:37 tarihinde demiş ki:
@kingpin
Valla insanları kendi hallerine bıraktım artık :)
Ama yalan mı xbox daha süper!
Forza Motorspot oynuyorum şimdi. Dur bakayım, üşenmediğim bir ara konu açarım, biraz yağlarım, anlatırım ;) Gerçi Grand Turismo karşısında ne kadar şansı var oyunun bilmiyorum ama...

Bu arada sahiden ya xbox düşünmez misin? :D
Artık insanlar görünüme önem veriyorlar sanırım. Bir ps2'nin inve versiyonuna bakın. Bir de asla küçültülemeyecek, içinde bildiğimiz dvdrom ve harddisk olan 4 kilo ağırlığındaki xboxa....

Olsun ama... Canım aletim benim.

Gt4 ten daha yüksek vermiş bütün siteler gördüm güzel oyun xbox alası geliyo insanın ps2 i satıp...hele o hasar işi insanı bitiriyo şerefsizim =)
Sosyal ağlarda paylaş

bişey sorcam şu yeni tv lerde ayarlanıyor görüntü pal-ntsc- fln diye ntsc olmazmı öle?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 09 Haziran 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
ben forza yıda gt4 de oynadım gerçekçilik arıyan gt4 oynar birazdaha arcade arıan forza.

GT4 forza'dan daha mı gerçekçi? Emin misin? Eğer gerçekten öyleyse çok sağlam simulasyonmuş gt4[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...