ingilizler çok yapar bunu ukala ukala uyuz olunur hatta. onların ironik degil de pek daşak geçme mahiyetindedir aslında ama soylemiş olayım ortam yumuşasın vs.[signature][hline]böyle iyi.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bass Gitar
Asagilama seklinde olanina dark sarcasm deniyor benim bildigim.
Tdk zahmet edip de cevirmemis galiba Turkce'ye; eheh.[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery
Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
[Bu mesaj Delinquent tarafından 09 Haziran 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Tdk zahmet edip de cevirmemis galiba Turkce'ye; eheh.[signature][hline]Delinquent's Homepage
[Bu mesaj Delinquent tarafından 09 Haziran 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Ironinin ne oldugunu bilmedigin de acik, gulen yuz koy dedigine gore. Nasil retorik sorularin sonuna soru isareti konulmaz ya da soruldugunda yanitlanmaz ise; ironik ve/veya alayci konusmalarda (sarcasm) -veyahut ne bileyim; kinayede- ciddi davranilir, bunlarin ozelligi budur, hitap edilen kisinin de belli bir zeka seviyesinde bulunup bunu idrak etmesi beklenir, ki gordugum kadariyla anlayan da anliyor.
arkadaşım ben bir haftadır burdayım seni tanımıyorum.........
söyler misin ciddi veya espri olduğunıu nasıl anlayabilirim.......bu tarz yazılarda en azından parantez içinde ünlem işareti filan konulur(!).......
hiç görmedin heralda okuma alışkanlığın yok sanırım diyecem olmayacak türkçeye yeni boyutlar kazandırdın helal olaun
[Bu mesaj scarab tarafından 09 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Burada olmakla ne oluyor bilemiyorum ama ben Ekim 2002'den beri buradayim. Ne oldu simdi?
Ayrac icindeki unlem isareti alayciligin anlasilmamasi olasiligini bertaraf etmek icin kullanilir, kullanilmasi zorunlu degildir, fakat kullanilmadigi yerdeki islevi anlamak icin de belli bir temel gerekir elbet.
Bunu seninle neden tartistigimi da anlayamadim ya henuz, haydi bakalim.[signature][hline]Delinquent's Homepage
Ayrac icindeki unlem isareti alayciligin anlasilmamasi olasiligini bertaraf etmek icin kullanilir, kullanilmasi zorunlu degildir, fakat kullanilmadigi yerdeki islevi anlamak icin de belli bir temel gerekir elbet.
Bunu seninle neden tartistigimi da anlayamadim ya henuz, haydi bakalim.[signature][hline]Delinquent's Homepage
ekim 2002 den beri burdayım diyorsun fakat kayıt tarihin farklı söylüyor nasıl iş anlamadım......tabi bir ara kayıt filan da değiştirmiş olabilirsin......
benimle neden tartıştığınıda anlamamıssın......gercekten bunu bende anlamadım..........sana hakaret filanda etmedim ........bir gülümseyen yüz nerelere geldi.......konu iyice dağıldı.......en iyisi bu konuyu kapatalım ben diyorum ki arkadaşa cort c4q alsın.............herkeze saygılar...............
[Bu mesaj scarab tarafından 09 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
benimle neden tartıştığınıda anlamamıssın......gercekten bunu bende anlamadım..........sana hakaret filanda etmedim ........bir gülümseyen yüz nerelere geldi.......konu iyice dağıldı.......en iyisi bu konuyu kapatalım ben diyorum ki arkadaşa cort c4q alsın.............herkeze saygılar...............
[Bu mesaj scarab tarafından 09 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
delinquent uzatmayın ya boşverin abi negerek var böyle gereksiz tartışmalara.bende diyorumki B5 alın 3 band eq var vs.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____
Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
arkadaşlar rica etçem konuyu daıtmayalım tartışmanızı ya uzatmayın ya da başka yerde uzatın lütfen
evt artık b5 ve c4q bakalım artık gidince deniycez bunları beğenilen alıncak :D[signature][hline]The circle is now complete...
evt artık b5 ve c4q bakalım artık gidince deniycez bunları beğenilen alıncak :D[signature][hline]The circle is now complete...
b5 al b5, guzel alet. :P[signature][hline]Delinquent's Homepage
ASLINDA PARA OLACAK A SERİSİNDEN ALICAKSIN AMA ........
A6'da gozum kaldi benim. :D[signature][hline]Delinquent's Homepage
b5 pahalı ya sanırım c4q alcaz..[signature][hline]The circle is now complete...
b5 al b5,
b5 iyidir.
A6da güzeldir :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
b5 iyidir.
A6da güzeldir :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/