findor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 BEn bu server a yeni girdim Artemis_ benim karakter nickim assasian ım fakat level atlıyamıyorum adam gibi kimse yok yardım edicek klan olayı sıfır zaten birileri yardım etsin lütfen burdan habe rbekliyorum duyduğuma göre orda baya yüksek levelli türkler varmış bekliyorum
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 japkoda hangisdesin adonisteyiz biz bide karus musun elmorad mı?[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sonu jix le biten servere gel yardımcı olurum[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben de nasil bir patch yaptiysam artik complete giyen mageler falan sadece kafadan ibaret geziyo ortalikta :)[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bendede öle :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 la bendede itemler görünmüyor şu yeni itemler için patch lazım onu bulabilen varmı????
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Gothic, 09 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki: sonu jix le biten servere gel yardımcı olurum Sen bana gel veririm bi 5 10 tane mirage Gothic verse verse Sword Breaker falan verir :D[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Öne çıkan mesajlar