LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya bu oyunlarda düşme neden kaynaklanabilir? bir oyun oynarken oyundan düşüyor ve hata mesajı veriyor(hani şu hata ayıkla filan olan) meslea yaptığı oyunlar: NFSU2, Act of War, Pirates! Bilg. Özellikleri:AMD 2500+, 512 ddr-ram, 128 Mb Gforce FX 5200, ve gerisi :D ayrıca işletim sistemim Windows XP Pro. Service Pack2[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oyundan sa sorun patch yaparsın... deilse bilemiycem :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 directx sürümü güncelle,ekran kartı sürücülerini güncelle,olmazsa fan yetmiyo da olabilir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mekaniksel bi sorun deil o işletim sistemiyle ilgili bende aynı şeyi catalyst control centerda yapıodu ama o netframework 1.1 yüklü olmadıı içindi ama oyunlardada ondan olduunu sanmam[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Güncellemeleri yap[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim bildiğim xp oyunlarda etmediğini bırakmaz..hele service pack olayları geldi bayağı bi suyu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Dogbert, 10 Haziran 2005 22:31 tarihinde demiş ki: directx sürümü güncelle,ekran kartı sürücülerini güncelle,olmazsa fan yetmiyo da olabilir. benim eski ekran kartı bir garipti yeni driverları yükledi mi bir süre sonra oyundan atıyordu, eskileri yükledim internette bir yerden bulup çatır çatır çalıştırdı :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar