The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sun sdk 1.3,sun java (tam hatırlamıyorum) lazım mı ? ınstall edemıyorum ... bılen bırılerı yardım edebılırmı ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Borlan Java Bouldier mı ne onu mu kurmaya çalışıyorsun? Neyse fark etmez zaten install etmeden önce sana bir readme dosyası içerisinde şu şu olmalı lütfen onları kur diye söyler ki onlarında cd içerisinde mevcut olması lazımdır.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Java Plugin 1.31 var onu kurman gerekbilir. Ama Sun`nin sitesinde bu Jrun server kuracaksan diyordu. Istersen dene ve kur zaten 3,5 mb lik bir dosya olmasi gerekiyordu.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar