Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Git başımdan sigara web sitesi Dünyanın en geniş kapsamlı sigara bıraktırma programı I Quit Smokıng (IQS), sigaraya internette de savaş açtı. Sitede yer alan sigarasavar oyunu, bu savaşa psikolojik hazırlık sağlıyor. Bugüne kadar yüzde 90'a ulaşan bir başarı oranı ile dünyada 300 bin kişide başarıya ulaşan, garantili, doğal, acısız ve hızlı sigara bıraktırma programı IQS, sigara bağımlılarına internet üzerinden de bilgi ve cesaret veriyor. Sigarayı bırakmak isteyen ancak kendi iradesiyle bırakamayanlara yardımcı olmak için geliştirilmiş IQS'un Türkiye web sitesi, www.iqsturkey.com tüm bağımlıları sigarayla savaşa davet ediyor. Bağımlılar site üzerinde yer alan Sigarasavar oyunu ile düşmanı yok etmeye, sanal olarak başlıyorlar. Site üyeleri oyunda, ekranın farklı noktalarında anlık olarak beliren sigaraları vurmaya çalışıyorlar.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 işe yarar umarım[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bilerek ıskalarlar bence :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben bulamadım oyunu[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şimdi bu bağımlılar bir oyunla mı bırakacak sigarayı?%90 sonuç da veriyomuş helal olsun valla işe yarıyosa cidden[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Oyun bıraktırmıyor tabi ki sigarayı :) IQS'in uyguladığı bir plan dahilinde bıraktırılıyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 6 aylık terapi programı sonunda sigarayı bırakamayanlara ödemiş oldukları terapi ücretini aynen iade ediyoruz. Bayağı iddalı baksanıza..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Juice Newton - Just Call Me Angel of the Morning | arşiv**** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 10 Haziran 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 XaeroFarb valla işe yarasa sana bir paket hatta 2 paket marlbora alıcam söz[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: fastreload, 10 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: ben bulamadım oyunu nerde?[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İçtiğiniz her sigara, ömrünüzü 11 dakika kısaltıyor bu bana koydu işte[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hadi be bırakıyorum lan icmiycem bi daha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: canerg, 10 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki: İçtiğiniz her sigara, ömrünüzü 11 dakika kısaltıyor bu bana koydu işte yalan o yalan[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar