Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Temple

Promecium

Öne çıkan mesajlar

Lost temple oyanayan varsa mukemmel bir taktik buldum.Sol alt taraftaki yer yani saat 9 yonundeki yerde terran iseniz mukemmel.Hemen fark ettiyseniz minerallerin aşağı ratafında 2 ağaç var o iki ağacın oraya sadece 2 tank sığıyor ve en güzeli tanları koyduğunuzda adam oraya karadan adam sokamıyor hatta drop bile yapamıyor.Ama uçaklarla alabiliyor.Ve dahada güzeli adamın ana binasına comsat veya uçaklarla açtıgınızda gaz binası ve ana binayı rahatça vurabiliyor.Buda adamın gelişmesini yavaşlatıyor.Bence bir deneyin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

senin o dediğim ağaçların önüne 2 tank giriyor sadece.Orayı turretle tanklarını korursun kendi bolgene zaten tam dibe turret dikince tanklarını koruyor.Çok güzel bir şey.Adam ancak temple çıkmışsa yani protos ise lightingle,dragonla ve havadan adamlarla durdurur.En çok bu clif protosları etkiliyor.Bende bir protosçu olarak diyorumki bu oyunu kaç senedir oynuyorum ama boyle bişey hiç gormedim bence bir deneyin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

bide siz hemen 2 tank bir drop ship le oyunu neredeyse kapatıyorsunuz.Adam protos ise siz atack oynarken onun dusuncesi belli olur bu adam terran kesin defans yapar die saldırırsa karadan saldırır bende carrieer e çıkım der.O çıkana kdr siz defansı azaltıp bu dediğimi bir yapın oyun kesin sizin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

bunca senedir oynarim oraya en az 14312 kere drop yapmisimdir . ise yaramasi icin adamin mineral line ni korumak icin hic unite birakmamasi lazim ki bu durumda senin oraya indirmen zaten komik olur .

bunun disinda 123123 tane lt versiyonu var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Gamei lerin falanda bir sürü editli versiyonu var hangisi orjinal anlayamıyosun zaten küçük bi değişiklik yapıp aynı haritayı save ettiğinde senin oyununa girenlerde o haritayı download ediyo bunun sonucunda tüm Bnet e aynı isimde bi sürü harita yayılıyo ama gerçi pek fark da olmuyo[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

yk be brooawar 1.11 deki lost temple yi diyorum ama çok güzel bişey bide zerg ler için güzel bir haber daha başlangıçta toplam 6 adamınız olsun ve daha drone basmayın bekleyin direk 4 drone basıcağınız poaraya direk zeregling binası dikin ve rush yapın.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...