Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lost temple oyanayan varsa mukemmel bir taktik buldum.Sol alt taraftaki yer yani saat 9 yonundeki yerde terran iseniz mukemmel.Hemen fark ettiyseniz minerallerin aşağı ratafında 2 ağaç var o iki ağacın oraya sadece 2 tank sığıyor ve en güzeli tanları koyduğunuzda adam oraya karadan adam sokamıyor hatta drop bile yapamıyor.Ama uçaklarla alabiliyor.Ve dahada güzeli adamın ana binasına comsat veya uçaklarla açtıgınızda gaz binası ve ana binayı rahatça vurabiliyor.Buda adamın gelişmesini yavaşlatıyor.Bence bir deneyin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 turret ile koruyamıyorsan pek anlami yok. ucan unite warsa bosyere zarara girersin ama yoksa büyük bir avantaj tabi...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hangi lt mapini oynadiginiza bagli bi de. Yenilerinde updatei yapilmistir...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 senin o dediğim ağaçların önüne 2 tank giriyor sadece.Orayı turretle tanklarını korursun kendi bolgene zaten tam dibe turret dikince tanklarını koruyor.Çok güzel bir şey.Adam ancak temple çıkmışsa yani protos ise lightingle,dragonla ve havadan adamlarla durdurur.En çok bu clif protosları etkiliyor.Bende bir protosçu olarak diyorumki bu oyunu kaç senedir oynuyorum ama boyle bişey hiç gormedim bence bir deneyin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide siz hemen 2 tank bir drop ship le oyunu neredeyse kapatıyorsunuz.Adam protos ise siz atack oynarken onun dusuncesi belli olur bu adam terran kesin defans yapar die saldırırsa karadan saldırır bende carrieer e çıkım der.O çıkana kdr siz defansı azaltıp bu dediğimi bir yapın oyun kesin sizin.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bunca senedir oynarim oraya en az 14312 kere drop yapmisimdir . ise yaramasi icin adamin mineral line ni korumak icin hic unite birakmamasi lazim ki bu durumda senin oraya indirmen zaten komik olur . bunun disinda 123123 tane lt versiyonu var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oraya droplicana 4 marine 2 scv daha al git adamin üssüne dropla daha iyi.oyun biter hic olmassa :P[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lem oğlum ben protosçuyum sadece bir kere terran oynadım ondada orayı buldum :D ne bilim belki işinize yarar dedim.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 WCG adını taşıyan Lost Temple haritalarında bu sökmez.Sanırım Lost Temple Gamei de de bu olay yoktu.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Gamei lerin falanda bir sürü editli versiyonu var hangisi orjinal anlayamıyosun zaten küçük bi değişiklik yapıp aynı haritayı save ettiğinde senin oyununa girenlerde o haritayı download ediyo bunun sonucunda tüm Bnet e aynı isimde bi sürü harita yayılıyo ama gerçi pek fark da olmuyo[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yk be brooawar 1.11 deki lost temple yi diyorum ama çok güzel bişey bide zerg ler için güzel bir haber daha başlangıçta toplam 6 adamınız olsun ve daha drone basmayın bekleyin direk 4 drone basıcağınız poaraya direk zeregling binası dikin ve rush yapın.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o rush tutmazsa "zealotların bladelerini" tutarsın gibi ama :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 6 degil o 5 . 4 pool rush oyun basinda 1 drone bas sonra 200 min bekle . bas spawning pool go go go . 12-3 disinda yemez ama o . bir de adamda iyi micro varsa alir iscileriyle senin lingleri . sonra gelir kapina .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar