Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar kızlar ve Arden

Arden

Öne çıkan mesajlar

Evet, size anlatmak istedim ve yapabilecek şeyler hakkında bilgi istiyorum.
Gçen sene dershaneden bir kız varıd çok iyidik çok iyi anlaşıyoduk bu sene işte buluştuk bir starbucsa gittik kız knouşmadı soğuk davrandı sürekli ben konuştum. Sonra dedimki yoruldum be hep ben konuşuyorum konuşsana biraz fln dedim. Evet ya başım şişti dedi !?! (ben dumur). Zaten biraz daha konuştuktan sonra kalktık verdigim 10 milyonda içime oturdu yani amdem böyle soğuk davranıcaktı nie dolaştık. Kızı çok seviorum çok iyi tam benim kafamda basit(kaşar) değil. Bu 2004 yazında bir buluştuk istanbulda oturuyo ama anatalyada pansionları var. Neyse bu bir haftalıgına gelmişti konuşuyoduk sürekli orda yaptıklarını anlatıyodu yok şöle bi çocuk vardı onla çıktım fln. Neyse o gün birşey demedim. Sonra bugn msn almış bu ekledi beni konuştuk sürekli konu açıyorum konuşacak, ben konuşmayınca nudge fln yolluo neyse. İşte sonlara doru ben baydım artık böle konu açmaktan fln dedim ablam girecek AŞKIM(hani belli ediyim biraz dedim) ablam girecek .Ne aşkımı falan dedi bende hemen bozuntuya vermeden ya tabiki o anlamda degil dedim sonra o da bana sanada aşkım bye yaptı.

Allahım ne yapıcam yaaaaaa biri birşeyler söylesin lütfennn :([signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

oldukça basit.
üzerine düşmüşsün oldukça deneyimsiz bir hareket ile.

bundan sonra çok az kurtarma şansın , onu da belirtmem lazım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgünüm ama kız senle dalga geçecek gibi yakında.
Sana çıktığını anlatması, başım şişti demesi, konuşmaması... Sanki kullanılıyosun ?[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

Sosyal ağlarda paylaş

haklı olabilirsiniz (ki haklısınz)
abi ne bahtsız adamım ya gidip gelip hep kaşarlar yapışıyo bana ya.
Bir kızı sevdim gitti oda ne yaptı

sizce en iyi seçenek bir daha görüşmemk mi yoksa iritabtı koparmamak mı (arkadaşlık anlamında)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

görüşmemek , o bir ara gelir görüşmek ister zaten.
o zaman da sklemeyeceksin.

aklında bulunsun , bir daha da sevmeyeceksin.
o zaman koşturursun peşinden ehe[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senin kızı yanlış tanıdığını düşünüyorum. Sana iki pas vermiştir sende sevivermişsindir. Bana göre kız, yarın öbür gün bi ilişkiniz olduğu zaman her türlü dengesizliği yapacak karakterde. Bence sen unutmaya bak, çok fazla bişey paylaşma. Sen soğuyunca sana daha yakın şeyler yapıcak ve senin "ya bana karşı bişeyler duyuyorsa" diye düşünmeni sağlıyacak. Aldanma hiç, birşeyler olucaksa böyle olmaz zaten. İllet kız modeli diyoruz : ))[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

Sosyal ağlarda paylaş

hımm yazmasaymışsın keşke aşkım fln kötğ olmuş...
böle muhabbetin ortasında senin muhabbetine doyum olmuyo gibisinden laf atmışsın farkında olmadan. oda kötü olmuş.
yavaş yavaş feth et derim en güzel taktik beyin okuyor gibin davranmaktır ki çok zor bir taktiktir. yapabilirsen olay tatlıya bağlanır. örneğin geçen gün müzik cd si aldım fln derse hangi müzik cdsi aldığını o söylemeden bilicen fln. en son okuduğu kitabı gördün diyelim ama o bilmiyor senin gördüğünü bende geçen gün şu kitabı aldım fln diycen. çok zor böle tam çizgisi çizgisine denk gelirse mutlu son olur.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

dün gece iyice düşündüm bu sizin dedikleriizden tamamen ayrı olarak gerçekten bana göre degil ben onu daha iyi zannedyiodum herhale liseye başlayınca deişti bilemiorum neyse bana kızmı yok :)
arayan bulur :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

bak güzel kardeşim seviyosan iş işten geçmeden iyice uğraş asla pes etme derim ben. pırakma peşini nolacak anasını satayım. en azından hayır der. bak ben bile bu yaşta reddedildim noldu. en fazla rezil hissedersin kendini onuda takma. ama sonuna kadar zorla uyanık ol unutma KADINLAR ŞEYTANIN YATTIĞI YERİ BİLİRLER. o Allah bilir ne düşünmüştür kafasında harekete geç bitir işi:)

[Bu mesaj gokhaan tarafından 10 Haziran 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 10 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
dün gece iyice düşündüm bu sizin dedikleriizden tamamen ayrı olarak gerçekten bana göre degil ben onu daha iyi zannedyiodum herhale liseye başlayınca deişti bilemiorum neyse bana kızmı yok :)
arayan bulur :)

tabi canım böyle düşündükten sonra..zaten birini sevdiğinde direk çok yakın olma böyle peşinden falan gitme bie araya geldiğinizde yakın davran sonra çok içine düşme o zaman kızların dikkatini çekersin bence.şahsen benim öyle oluyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 09 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
haklı olabilirsiniz (ki haklısınz)
abi ne bahtsız adamım ya gidip gelip hep kaşarlar yapışıyo bana ya.

belki arkadaş olarak kalmak istiyor senle ? seni sevmeyen kaşar mı oluyor yani?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

Sevdigim kızı kastedmedim ben !! Kastedmemde !!!

Bide beyler sizce öenmli gelişmemi?
Bugun arklarla buluşuyoduk bahariye caddesinde arklar görmüş fln konuşumuşlar ardende gelicek fln demişler. O da iyi burdan geçsin fln demiş çok selam söleyin ve çk öptügümü söyleyin demiş.

Sizce önemlimi yoksa sadece arkadaslık acisindan önemlimi?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlık açısından önmli gibi yakında çok ii kanka olursunus =P[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...