Uriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar merhaba..benim gordugum genelde sphere server(ver.55i) da script dosyasının içinde birde ssitemler gibi şeyler var..Bende disarm vs. vs. gibi scriptleri direk script dosyasına mı yoksa ayrıyetten bende sistemler diye dosya açıpmı koymalıyım? Saolun ;) Ha birde kapatamadıgım bir sorun var britain e girdigimde on dakkada bir Welcome Tobritain Lord British bla bla demekte.. Bir de error'um olacak: ERROR:UID=040006260, id=0be9 'Sorcerers' Guild', Invalid code=2236 ? [Bu mesaj Uriel tarafından 09 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Uriel tarafından 09 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 İstediğin şekilde koyabilirsin. Ama Bence ayrı bir şekilde dosya halinde koysan daha kolay olur. Kolay Gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 'Sorcerers' Guild' Taßela hata veriodur. sil o uid'e gidip :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Cok Saolun..peki gidip bulucam =)[signature][hline]*** Dark Horde Uo Owner *** Coming Soon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 .gouid 0be9 yaparsan o iteme ulasırsın ve silersin.. bu arada her tur scpye bi tur dosya belirle mesela eventlar itemler vs.. onlarda dursun bulman daha kolay olur hemde duzenli olur.. Saygılarımla[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Saolun hallettim ;)[signature][hline]*** Dark Horde Uo Owner *** Coming Soon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 20:21:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0dfbc, in Write Object 04596 birincisi bu arkadaşlar..ikincisi: 20:16:ERROR:UID=040004321, id=0be9 'Sorcerers' Guild', Invalid code=2236 ..ve 20:12:ERROR:Bad Spawn point uid=040002c8c, id=0 ...birde acil staffların pagelere bakması için page scp si..nerden bulacağım? Bi arkadaş yukarda bi komut verdi gittim duzelttim ama hala olmakta bu sorcerer guild[signature][hline]*** Dark Horde Uo Owner *** Coming Soon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 exception hatalari ile ilgili bir baslik vardi, onu incele orda yoksa bir mesaj at bilgisi olan arkadaslar cevap verirler. 3. yazdiginida .gouid xxx seklinde gidip silebilirsin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar