Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben bu şeysini bulamazsam bu oyunu bırakırım. 3 gündür aramaktan içim dışıma çıktı. obl'den de çıkmaz oldu şerefsiz şeysi :( 61 olcam hala cleric geziom :(:(:([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya bu su areste falan ucuzdur temin edilebilir aslında:Beramusta kafayı yemiş millet 700mlndan falan satıyodu ama OBL saolsun 2 kere kestk 2 sinden de düştü[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here####
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya bi bulabilsem parasını yiyim diyip hemen alıcam. 1 tane holy water şeysi olmazmı koca serverda ya? Tüm servera tek tek pm atıp sordum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Fatih kardeş senin baş düşmanın ve2. kişi ztn görevi tamamlamış hadi sıra sende bari serverdaki bu kdr türkün yüz akı ol:)
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bu holy bilmem ne pembe şişedemi acaba:)
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla fatih bende de abyss holy water warmıs :([signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
sertur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Cz'de bowl'da Orc Bandit Leader'dan çıkıyor. Bilenler bilir bu arkadaş sağlam bi arkadaş. yıldırım gibi birşey çakıyor mana sıfıra iniyor. Ayrıca bulunduğu yerde insanlarla orcların birbirini yedikleri bir yer. Kolay gelsin. Ben 69M'e almıştım xig'de.[signature][hline]Name : Serdarrr Lvl : 60 Class :Paladin (Priest master) Race :El-Morad Clan :ßlack Server:Xig
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 böhü hühü öhühübüüühhüü :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: gozupek, 09 Haziran 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Bu holy bilmem ne pembe şişedemi acaba:) O Abyss Holy water onu içiyorsun rakı niyetine kafayı bulup HP yi dolduruyosun[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben 90m a rastlamistim moradonda bir hafta kadar önce.
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1milyara aldı bizim clan leader i cleric ark için. (beramus ;))[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aferin ona, çok güzel kazıklanmış.. Ee para b*k olunca nereye vericeğini şaşırıyor haliyle.. Fatih şimdi sen direkt Bowl'a gidizle clan ı toplayıp.. Aynen OBL'yi indirin aşşa. Düşücek bu sefer holy water.. :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1milyar ha.. Millet ne yapacaginin sasirmis.
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 OBL katliamı yarattım. Yok şerefsizin wateri.. Priest questlerinin hepsinden nefret ediorum ya :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Daha 100 zombi gözü 30 opal var. Bende priestim master olmaya korkuyorum. :)
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne zombi gözüsü? ne 30 opali? başıma iş çıkartmayın yok öle bişi :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
sertur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 madem öyle onuda yanıtlayayım. lvl 62 için judgement açılıyor master iseniz. judgement içinde judgement scroll alınması gerekiyor.30 opal, 100 zombi eye ile moradondaki prieste gidiyosunuz ve o da size judgement scroll veriyor.(bildiğim kadarıyla) 1 milyar lafını duyunca aman allahım dedim. hakikaten 69'a ucuza kapamışım o zaman holy water of temple'ı. xig'de şu anda 150-200'e bi elemanda vardı.İçimden "olm sen bu fiyata biraz zor satarsın" diyordum. :) Artık demiyorum tabi...[signature][hline]Name : Serdarrr Lvl : 60 Class :Paladin (Priest master) Race :El-Morad Clan :ßlack Server:Xig
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Onu alabilecek parayı kazanabilecek itemi kasmak daha kolay[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ah fatihim içinde iman yok ondandır:D mageden prieste dönenlerin başına gelir:P bir süre inzivaya ve meditasyona çekil yarın hep beraber kıyarız hepsine senin için çıkartırız merak etme:) hatta 2 tane çıkartalım banada lazım:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür [Bu mesaj codeinconnue tarafından 10 Haziran 2005 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zombi gözü 62de kolay o yahu novacılarla 15-20 dk da çıkarırız:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Zamanında benimde gobegimi catlatmıstı. Kes Kes cıkmıyordu.Sonunda 30m a satın almıstım.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 30 m e bulsak kiloyla alıcaz ama areste 1 allahın kulunda yok: yok tezgah açtım b>holy water of temple pm offers diye tezgah bozulmasın diyede 1 g coini 2m e koydum adamın birisi gelip onu satın almış:D sabotaj var bu işte[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne işe yarıyor :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Doktorun_onerisi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Aradınıgz sey (Yanlıs anlamadı isem) Abyss Holy water %20 'lik %30'luk felan şişeleri var degil mi? Eger bunlardan arıyorsanız. Abys de ust katlarda bir kac akrep kesin sonra Hell key ile Hell' gecin orda Shilan lara benzeyen bişiler var onlardan kesin cıkar ( hatta oran olarak derseniz %15-20)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Quadrophenia, 09 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Ben 90m a rastlamistim moradonda bir hafta kadar önce. 1milyarsa o clan amsterı kesin dupecidir:)hele beramsutaysa:)
Öne çıkan mesajlar