Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holy Water of Temple şeysi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bu şeysini bulamazsam bu oyunu bırakırım. 3 gündür aramaktan içim dışıma çıktı. obl'den de çıkmaz oldu şerefsiz şeysi :(

61 olcam hala cleric geziom :(:(:([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Mesaj tarihi:
ya bu su areste falan ucuzdur temin edilebilir aslında:Beramusta kafayı yemiş millet 700mlndan falan satıyodu ama OBL saolsun 2 kere kestk 2 sinden de düştü[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs
Server:beramus
LvL:6xxx paladin
class:healer/holy
Clan:Payback
####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here####
Mesaj tarihi:
Ya bi bulabilsem parasını yiyim diyip hemen alıcam.

1 tane holy water şeysi olmazmı koca serverda ya? Tüm servera tek tek pm atıp sordum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

Mesaj tarihi:
Cz'de bowl'da Orc Bandit Leader'dan çıkıyor. Bilenler bilir bu arkadaş sağlam bi arkadaş. yıldırım gibi birşey çakıyor mana sıfıra iniyor.
Ayrıca bulunduğu yerde insanlarla orcların birbirini yedikleri bir yer. Kolay gelsin.
Ben 69M'e almıştım xig'de.[signature][hline]Name : Serdarrr
Lvl : 60
Class :Paladin (Priest master)
Race :El-Morad
Clan :ßlack
Server:Xig
Mesaj tarihi:
böhü hühü öhühübüüühhüü :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Mesaj tarihi:
said:
gozupek, 09 Haziran 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Bu holy bilmem ne pembe şişedemi acaba:)

O Abyss Holy water onu içiyorsun rakı niyetine kafayı bulup HP yi dolduruyosun[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN

Mesaj tarihi:
1milyara aldı bizim clan leader i cleric ark için. (beramus ;))[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava
lvl: 55++----------------- 33
Class: Rogue-Assassin-- paper mage
Race: El Morad---------- el morad
Server: Beramus---------beramus
Mesaj tarihi:
aferin ona, çok güzel kazıklanmış.. Ee para b*k olunca nereye vericeğini şaşırıyor haliyle.. Fatih şimdi sen direkt Bowl'a gidizle clan ı toplayıp.. Aynen OBL'yi indirin aşşa. Düşücek bu sefer holy water.. :)[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: DarkThrone
Mesaj tarihi:
OBL katliamı yarattım. Yok şerefsizin wateri..

Priest questlerinin hepsinden nefret ediorum ya :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Mesaj tarihi:
ne zombi gözüsü? ne 30 opali? başıma iş çıkartmayın yok öle bişi :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Mesaj tarihi:
madem öyle onuda yanıtlayayım. lvl 62 için judgement açılıyor master iseniz. judgement içinde judgement scroll alınması gerekiyor.30 opal, 100 zombi eye ile moradondaki prieste gidiyosunuz ve o da size judgement scroll veriyor.(bildiğim kadarıyla)
1 milyar lafını duyunca aman allahım dedim. hakikaten 69'a ucuza kapamışım o zaman holy water of temple'ı. xig'de şu anda 150-200'e bi elemanda vardı.İçimden "olm sen bu fiyata biraz zor satarsın" diyordum. :) Artık demiyorum tabi...[signature][hline]Name : Serdarrr
Lvl : 60
Class :Paladin (Priest master)
Race :El-Morad
Clan :ßlack
Server:Xig
Mesaj tarihi:
Onu alabilecek parayı kazanabilecek itemi kasmak daha kolay[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
ah fatihim içinde iman yok ondandır:D
mageden prieste dönenlerin başına gelir:P bir süre inzivaya ve meditasyona çekil yarın hep beraber kıyarız hepsine senin için çıkartırız merak etme:)
hatta 2 tane çıkartalım banada lazım:D[signature][hline]nick: kyha(imam)
server: ares
lvl: 5x
clan: the_others
np:5k küsür

[Bu mesaj codeinconnue tarafından 10 Haziran 2005 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Zamanında benimde gobegimi catlatmıstı. Kes Kes cıkmıyordu.Sonunda 30m a satın almıstım.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
30 m e bulsak kiloyla alıcaz ama areste 1 allahın kulunda yok:

yok tezgah açtım b>holy water of temple pm offers diye tezgah bozulmasın diyede 1 g coini 2m e koydum adamın birisi gelip onu satın almış:D

sabotaj var bu işte[signature][hline]nick: kyha(imam)
server: ares
lvl: 5x
clan: the_others
np:5k küsür
Mesaj tarihi:
Aradınıgz sey (Yanlıs anlamadı isem) Abyss Holy water
%20 'lik %30'luk felan şişeleri var degil mi?

Eger bunlardan arıyorsanız. Abys de ust katlarda bir kac akrep kesin sonra Hell key ile Hell' gecin orda Shilan lara benzeyen bişiler var onlardan kesin cıkar ( hatta oran olarak derseniz %15-20)
  • Yeni Oluştur...