Dale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kolaların ham maddesi menyan kökü denilen bi bitkiden yapılıyormuş.Menyan kökünüde fareler çok seviyormuş.Normalde menyan köklerini tek tek toplayıp temizlenip üretime geçirilmesi gereken bu bitkiler.Kola tüketiminin fazla olması nedeniyle tarlalardan menyan kökleri kepçelerle toplanmaktadır.Kepçelerle toplanan menyan kökleri ayıklanmadan fabrikaya girmektedir.Oradada işlenmektedir.Menyan bitkilerinin arasındada tabiki yüzlerce fare ile birlikte işlenmekte yani kola içmenin yanında birazda farenin tadınada bakmıyorsunuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 senelerdir duyuyorum aynı lafları senelerdirde içiyorum light cola ownz.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 afiyet olsun ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 akşama kolanın içine attığın diş sabaha eriyomuş yaa...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yalan bunlar inanmayın cola'nın traj'ını düşürebilmek için ne varsa uyduruolar... Eğer gidip gördüysen kendi gözünle onu anlat fısıltı gazatesinden öteye geçmez bu laflar... *Lafım sana deil okudugun yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: uncla, 09 Haziran 2005 17:24 tarihinde demiş ki: senelerdir duyuyorum aynı lafları senelerdirde içiyorum light cola ownz. +1[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 baska hicbisey beni boole gegirtemiyor ooohhh ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 diş bulamadığım için gözlemleyemedim hiç :P kola içerim ben de deli gibi...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o kola asidinin boğazı yakması kadar güzel birşey yok,fare mare ben anlamam koladan vazgeçmem[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 + eklemek istedim bizim Bayu veterinerlik okuyor, ve kola'daki asid'in mideye zararlı olmadıgını ve bu lafların kolanın trajını dusurmek için söylendiğini demişti bana, mide asidini etkilemeyecek kdr az asid oranı, Bu konuda ona güvenirim, sonuçta bana yalan söylemasi için bi çıkarı yok, Kolayı o satmıyor ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya ona bakarsanz yiyip ve içitimz gıdalarda o kdr zarar varki o_O o zmn biz hicbişi yiyip içmelyelim[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aabii ordan iki buçuk iskender yanınada light kola[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: hellspe, 09 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ya ona bakarsanz yiyip ve içitimz gıdalarda o kdr zarar varki o_O o zmn biz hicbişi yiyip içmelyelim hehe bu konuda sana katılabilirim.Onun için en iyisi herkezin kendi gıdalarını kendileri üretmesi köy yaşamını o yüzden seviyorum.ekmeğini , peylerini , sütünü , yoğurdunu , etini , yemeğini kendileri pişirip kendileri yiyorlar süferrrrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 geçen bi yakınım bırak artık şu colayı 15 senedir içiyosun fln dedi, bende sen sigarayı bırak bende bırakırım dedim öyle kala kaldı =D[signature][hline]silence.. [Bu mesaj uncla tarafından 09 Haziran 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla tartışma ile pek alakası yok ama o dediğin "menyan" kökü değil "meyan" kökü oluyor.bu arada böyle şeylere nası kanabiliyosunuz anlamıyorum.bu ülkede satılan kanuna uygun her yiyecek/içecek belli kalite-kontrol testlerinden, kimyasal analizlerden felan geçiyor.inanmayın böyle şeylere.ha bide bu haberin kaynağı nedir, kim hangi labaratuar incelemişde kolayı içinde sıçan bulmuş merak ettim...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hiç meyankökünün toplanılışını gördün mü tarlada felan? ben gördüm. gayette elle adam gibi toplanıyor, YANİ PATLADIN! muheha[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 5 sene önce mi ne tam hatırlamıorum pepsi fabrikasından fare çıkmıstı ve kapatılmıstı :) Ama kola'yı hiç bişeye deişmem sigarada öldürüyor ama herkez içmeye devam ediyor...öleceksem koladan öleyim..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Fanta için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 horrible +1 coca cola forever diğerleri içilmez hele pepsi.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cola turka ;):-P:)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bencede en iyisi coca cola. diğerleri iğrenç.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya korkmayın zaten kola ıctıgınız delıkten fare sıgmaz :P en fazla ıcerken bıraz dılınızı tırmalar :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bende bi keresinde pepsi light içmiştim, tadı bulaşık suyu gibi gelmişti bana.kesin deterjan-amonyak gibi bişeyler katıyolar pepsiye içmeyin :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok küçüktüm çocuğun teki gelmişti bende marketteydim çocuk coca-cola varmı dedi bizim bakkalda pepsi var dedi çocuk sağol dedi gitti bende ne fark aralarında ne salak çocuk demiştim yaş 8 flndı şimdi çok iyi anlıyorum çocuğu[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu arada coca-cola içenlere tavsiyem kendinizi light'a alıştırın bi süre sonra alışıyosunuz kiloda flnda farkediyor.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar