Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Kalamış'a Beleş Festival Varrr Ben Çıkıyorum :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Konu başlığındanda anlıyacağınız üzere kalamışta Festivalimiz vardır Adres e gerek yok fenerbahçeye gelip kalamış ordanda Fenerbahçe Dereağzı tesisleri LANET OLSUN CÜMLE KURAMIYORUUUMM

Arkadaşlar Herneyse Cumartesi Günü herkezi Beklerim Bende orda sahne alıcağım konser beleş 12 Grup var Amatör olarak Cumartesi Gündüz 12 den gece 1 e kadar ordayız buyrun gelin benim hatrım için[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Hadi hadi bekliyorum isterseniz cumartesi paticik olarak buşup beraber gideriz.[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
eski grubum erotik karate'yi ve severek dinlediğimiz grup kola'yı da izleyiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
Aşk olsun zaugna çok kötü oldum bak[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
baslik oyle bir yazilmiski "5 dakkaya festival var, ben evden cikiyorum sizde gelin" demek istermis gibi bir havasi var, tam topic'e girip "bu nasil topic yahu" diye despot modluk taslayacaktim hevesim kursagimda kaldi ehu :P[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
dışarıdan bakınca kesinlikle öyle gözüküyor, hatta "00.51 de ne festivali ulan, t.....k mı geçiyosun lan sen" cinsinden bir tepki veridğimi de itiraf edeyim bari=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Zuhauhahua abi yarıldım sarhoş kafayla bu kadar zhuauhahua[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Çok saol[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Hadi hadi :)[signature][hline]------------------------------------------
  • Yeni Oluştur...