Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Kalamış'a Beleş Festival Varrr Ben Çıkıyorum :)

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Konu başlığındanda anlıyacağınız üzere kalamışta Festivalimiz vardır Adres e gerek yok fenerbahçeye gelip kalamış ordanda Fenerbahçe Dereağzı tesisleri LANET OLSUN CÜMLE KURAMIYORUUUMM

Arkadaşlar Herneyse Cumartesi Günü herkezi Beklerim Bende orda sahne alıcağım konser beleş 12 Grup var Amatör olarak Cumartesi Gündüz 12 den gece 1 e kadar ordayız buyrun gelin benim hatrım için[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi hadi bekliyorum isterseniz cumartesi paticik olarak buşup beraber gideriz.[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk olsun zaugna çok kötü oldum bak[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Zuhauhahua abi yarıldım sarhoş kafayla bu kadar zhuauhahua[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...