Anodhen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya croc diye bi oyun vardı hatırlarmısınız bi yavru dinozor timsah gibi bişi vardı ilerliyodu falan onu internetten nerdn indirebilirim paylaşım programlarında bulamadım bana bi site söylermisiniz çünkü oyun piyasada bulunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 emule olmasa napardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 haha hatırlıyorum onu çalıştırmak için ram almıştım.Çok aptal bi oyundu.Arkadaşa katılıyorum EmuLe olmasa nice olurdu halimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bende var o oyunda xp de çalışmıyordu sanırım. ya da yeni ekran kartlarında sorun çıkartıyordu öyle bişi. Bitirmiştim ilkini. Çok güzel oyundu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende hala var onun 1.cisi nerde oturuyosun belki elden teslim yapabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ilk oyunum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Çok güzel oyundu. Zıplarken çıkardığı sesin hastasıyım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ahah biliorum çok şekerdi, çok severdim.Kafesteki şeyleri kurtarırdık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar