raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bugün Alterac da sıraya girdim BG için.Bi yarım saat bekledim ve haliyle sıkılıp yeni açtığım karakterimle gireyim dedim.Dwarfların Başlangıç haritasında karakterimi kasarken birden Alterac valley in girişine ışınlandım.Benden başka başına böyle bir durum gele varmı? yada buna benzer sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sadece LoL diyebiliyorum. Forumlara yazsaydın. Blizzard'ın haberi olsun böle bir bugtan[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Var sıraya girip sıkılıp Darnassusa gitmiştim sıra geldi içeri girdim çıktığımda BG nin kapısının önündeydim[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 BG lerin siranız geldiginde sizi otomatik olarak BG girişine ışınlaması bug degil bu szaten olan bişi ama digerini bilmiyecem alt charın ışınlanma olayını yani. P.S. : US burning legionda oynayan birileri warmı ?[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 33 Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Hancer, 10 Haziran 2005 14:56 tarihinde demiş ki: BG lerin siranız geldiginde sizi otomatik olarak BG girişine ışınlaması bug degil bu szaten olan bişi rofl..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Az öncede sithilusda öldükten sonra sırada olmadığım halde Alteraca ışınlandım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 demekki takımın sana ihtiyacı var ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Alterac a hiç gitmedim ama warsong da enter battle demeden seni içeri ışınlamıyo.Yani otomatik bir durum söz konusu diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar