ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar Ben Evden Serverı Kurdum Adsl ile arkadaasa clienti yolladım server açık gözüküyor benim ana makineden oyuna girdiğim çarla o giremio böyle bir acc yoq diyor bunun sebebi ne olablir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 IP ni Net e acman lasım bi program vardı ama ismini unuttum bulursam link i buraya atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ony1 allah aşkına biraz eski topiclere bak ya en az 1000 kere acıldı aynı şey.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bakınız Şimdi Benin İp:81.213.128.9,8000 Bu Şekilde Login Dosyasında Sphere.ini dosyasındaki portuda 8000 olarak ayarladım.. Şimdi Ben Evimden Serverımı Açıyorum. Ben Giriyorum Arkadasım Baska Bir yerden Girmeye çalışıyor.. Enetere Bastığında Server Açık Gözüküyor Ama Accsini Kabul Etmiyor Halbu ki bu acc ile ben oyuna giriyorum.. Arkadas Sende Bu Konu 1000 kere açıldı falan deme biliyorsan söle bulamamışızki buraya yazıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zorm.dll kullanıyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o da ne kardessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belkide firewall aciktir onu kapatman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melih_aganiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla Kisa Ve Öz Bunun Cevabi Ya Ip Yanlis Yada Senin Modermde Koruma Var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar