umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadaşlar ben mevcut dizüstü bilgisayarıma hdd takviyesi yapmak istiyorum şu anda 40 var bunu laptop hdd leriyle yükseltmek baya pahalı oluyo o yüzden böyle arttırmayı düşündüm.duyduğuma göre bu kutular genelde elektriğini prizden alıyormuş bunların gücünü usb den alanı varmıdır varsa ne kadardır birde harddisc ayırt ediyormu mesela ben 250gb lik sata bağlayabilirmiyim buna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bütün dediklerin ayrı modeller halinde mevcut Kutu şeklinde olan da var, SATA destekleyeni de var, tek HD olup direk USBden beslenen de var[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok ben normal hdd alıp içine yerleştirip oyle bağlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yer bulamazsın o aletlere laptop içinde.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 internal hddyi external mı bağlicaksın hmm.[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben kullaniyorum hdd kutusu. Cok gerekmedikce alinasi birsey degil. Her ne kadar usb 2.0 desteklese de tatmin edici bir hiza sahip degil, en azindan beni tatmin etmiyor ama zorunluluktan kullaniyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 usb nin Hdd yi besleyebilecek kadar elektrik verebilecegini sanmiyorum. usb maximun 5volt verebiliyor diye biliyorum ama Hdd calismasini icin hem 5volt hemde 12volt'a ihtiyaci var.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bizim eski laptopun hdd ye kutuya taktık usbb den beslenio ama normal hddler için aynışey geçerlimi bilmiorum[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 crane doğru demiş, sakın gidip almayın flexy falan.. usbden değil ayrıca elektrikden alıyor ama o kadar düşük ki kaliteleri.. daha pahalı birşey alın, ben cdrom bağlamak için kullanıyordum, gittim attım çöpe asus external cdrw aldım süper oldu[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dijitalcenter.com da thermaltake in bir kutusu var usb den besleniyor fanlı manlı guzel bısı tavsıye ederım bı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar