Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kız gene kızzz(tawsiyeler pls)

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Yaa şindi bi kıs war gizem die...Anlaşılacağı gibi bn bu kısı sewiorm.We mükemmel bi arklıımız wardı yani,kantinde başbaşa sewgililer gibi oturup konuşurduk flan.Brber ewe dönerdik sora okulda ne zmn görsem hep bana gülümserdi flan neese.Soora msn,msj olayları başladı...Msnde gayet ii konuşurduk flan sora bn bişe yasdım cwp yazmayınca trip yaptm.Soraki gün geldi 4 erkeğin arasından bni karnımdan tutup götürdü kantine dediki nie trip yapıosn flan bn de şakaydı dmek zorunda kaldım:)

Sora bu nöbetçiyken bn dersten fotokopi çektirecem die çıkıp yanına gittim...Gidip müsik flan üstüne konuştk(mpmanımı wermiştim)sora bn derse girdim.Baktm arkamdan kıs da girdi tabee zatn dedikodular başlamış sınıftan oooo nidaları...Soora sınıftaki fizikçi ki kendisi biras pe..wenk ruhludur tuttu kısı bişeler sööledi flan sora kıs bni gösterdi flan sonuç:fizikçi artk bana damart diodu...Ama hç soramadım ne dedi die...

Bn msjla sordm fizikçi ne dedi die ama cwp gelmedi.Sora okulda gayet doğal we güsel muhabbetler dewam ederken tel muhabbetimis bi anda bitti...Ne sorsm cwp wermiodu.Msnde, okulda normal muhhabet ediork ama telde yok...Annamadım tabe...Bu kıs bana msnde trip yaptm die kısdı o ise msjlarıma bile cwp wermiodu...

We sinr olddum olay mahirlerde kalma olayı.Bunnar 8 kişi 4kıs 4 erkek mahir denen çocuun yanına kalmaya gittiler.Yani orda yatcaklar bak bak.Bn de gitmn bni rahatsız edio die msj çektm.Cwp yok.Ki bana kısdıını öğrendim sooradan..Ama en sonunda da seni sewiorm die bi msj çektm.Tabii gene cwp yokk...OKulda da ndn se reddedilcem die hep kaçtm ondan.Ama hiç ses seda yokk...Acaba bbnim durumum nolcak???

Okuduunuz içn teşşekkürler,lütfn tawsiye werin...Ohh be içimi döktm walla............:)[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

aib ben sana en baştan solemiştim bu kıza trip atma die gzl kız
açıl kıza dedim
ama beni dnilemedin
kendi kuyunu kendin kazmışsın valla...[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

hımmm,bu kadar entrikalı bir ilişkiyi yüreğim kaldırmadı.kız ya seni süründürmek istiyor,ya da seni gerçekten sevmiyor. gerçi senin de kızın kiminle kalıp kalmayacağına karışma gibi bir lüksün olduğunu pek sanmıyorum. sonuçta kızla hala arkadaşsınız.
eveeet,biz lisede olsaydık ne yapardık bakalım,bi kere ben böyle bir kızla alakamı keserdim bir erkek olsaydım,hani bu kadar da süründürmek saçma di mi?
ama bir hatun da kendisiyle "aşırı" ilgili bir erkekten oldum olası sıkılır.
neyse ben sana kolaylıklar diliyorum.
kız sana yüz vermiyorsa da üstelemek anlamsız,birine odaklanma,çevrene bak,daha ne kızlar vardır diyorum.
ama tabii sen bu kız olmadan ölürüm,isyan ederim,bu kız illa benim olacak diyorsan,orası beni aşar tabii.
öyle işte:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 08 Haziran 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Eet aceleye gldi ama dayanamadım...Sizce peşinden koşiimmi?Hani süründürecekse bn bırakırım ama gerçkten sewiom bu kısı...

süründürür.. ama denemeye değer mi sen bilceksin[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
-->>para
--->> para
paticik ne der bu işe
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

aa adamın adı mahir ya.benim en sevdiğim isim(harbi).muhtemelen senin kızda mahirin isimden etkilenmiştir.
nacizane fikrim msn de veya msjla ilanı-ask etmek tehlikeli ve genelde işe yaramazdır (deneyim) seninkide yaramamıs sanırım.[signature][hline]!!!iyiler siyah giyer!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Mahir hiçbişey yapamaz.Merak etme =P
O değil de,ne biliyim biraz da soğuk davran madem cevap gelmedi,sen de koy postanı yani.O konuşmadan konuşma madem öyle,sabır önemli bu işlerde..Of konuşana bak ehe.
Neyse kendin gibi ol işte,nasıl davranmak istersen öyle davran,sonuçlarına sen katlanıcaksın ne de olsa.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

mahirin evde anne baba varmı?
yoksa sen niye çaarılmadın?
anne baba evde yoksa daha önce sevdiini söleseydin keşke...
bence biraz bekle ayrıca sınıfdaki dedikodulara fln aldanıp gaza gelme hemen temkinli harket et bundan sonra herşey yoluna girer. şimdilik sakin elden bişe gelmez[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

Yaa şindi bu kıs mahiri sewio olamas çünkü daha önce redetmişti.Onnarın ewlerinede sınıfça gittiler yani başbaşa diiler.Şindi bu gisem bn kıslarla konuşrken bana parmak sallama hareketi warya sn görürsn annamında onu yapmıştı kendisi gidio erkeğin ewinde kalıo annamadım gitti off yaa...
Sizce konuşiim mi bekliim mi?O bi arkıma msn de bana kısdıını söölemiş we bnle konuşcakmış ama bilmiom napsam???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...