horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://line6.com/variaxWorkbench/[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ne bu? bi aciklama alalim girmeden once[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hmm electrolar...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 variax gitarınız varsa işe yarıo benim bildiğim, Variax Serileri için özel yapılmış bi program hede hödö die bilorum. Ama line 6 rulz o ayrı.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 güzel olayda zaten böyle birşey olamsa line 6 variax gitarlar bi halt ayaramazdı diye düşünüyorum. birde dijital olan tonlar hiçbir zaman gerçeği yakalayamaz bakmayın olaya oaletten ne bir vintage fender ne de fat bir gibson tonu çıkacağına inanmam.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Darestan, 06 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki: güzel olayda zaten böyle birşey olamsa line 6 variax gitarlar bi halt ayaramazdı diye düşünüyorum. birde dijital olan tonlar hiçbir zaman gerçeği yakalayamaz bakmayın olaya oaletten ne bir vintage fender ne de fat bir gibson tonu çıkacağına inanmam. o alet + bi pod xt live ın olursa o zaman anlarsın bence :P o zaman iş deişio adamlar abarmış ( bende yok yannış annamayın forumlarda clipler fln veriolar ordan )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaş bahsediyordu akıllı gitar falan diye bu olsa gerek.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu tam olarak nası çalışıyo anlamadım ben.variax gitar alıyoruz, bilgisayara bağlıyoruz, sonra bu bahsettikleri programı kullanarak istediğimiz tonu alabiliyoruz öylemi?variax gitarın ne özelliği var?ben kendi gitarımla denesem olmazmı bu programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 harika bi olay ya denemeden yorum yapmamak lazım herşey mümkün olabilir.[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben gitar yapım ustası deilimki nası kendi gitarımı yapıcam?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu programla istediğin tonları falan seçiyorsun gitara yüklüyorsun benim anladığım kadarıyla.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Darestan, 06 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki: güzel olayda zaten böyle birşey olamsa line 6 variax gitarlar bi halt ayaramazdı diye düşünüyorum. birde dijital olan tonlar hiçbir zaman gerçeği yakalayamaz bakmayın olaya oaletten ne bir vintage fender ne de fat bir gibson tonu çıkacağına inanmam. believe[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teaserdan sonra anlatıyım. şimdi variaxları çoğunuz biliyosunuz. bilmiyen için anlatıyım. piezo sistemiyle çalışıyo bunlar. "manyetik" manyetikleri yok yani. daha çok akustik aletlerde veya solid bodylerde akustik ses almak için kullanılan bir pickup bu. efenim. sonra bu doğal sesi alıyo, işlemlerden geçirip strat budur les paul budur filan diyo bize. güzelliği ne, stüdyoda ses yapmayan çat çut gitardan gitara geçebildiğiniz ama özelliklee canlı performansta parçadan parçaya tonlarınızı gayet de inandırıcı bi şekilde değiştirebilmenizi sağlayan bi alet olması. şindi. vetta II diye bişi vardı/var onla güzel bi şekilde iletişim kuruyodu(su)nuz variaxınızla. ama bu workbench tamamen kendi customize ettiğiniz settingleri hazırlayıp bi de yetmiyomuş gibi gitara kaydetmenize yarıyo. teknolojinin son noktası ve ben teknolojinin hastasıyım. olay budur.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar