Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gm Nick Renkleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi o scriptin bi bugı var bunu bende kullanmayı düşünmüştüm zamanında lakin mesela gm konuşuyor o sırada ekrana birisi giriyor. iki satır say ua çıkıyor gmin yazılar yukarı kayıyor.. bende çok düşündüm renkli yazı olayını ama pek başarılı olamadım açıkçası 99x serisinden sonrasında kolay o iş ama 55i sux[hline]Exile v2 Owner
Disaster The Coder
www.webkeyfi.com
Mesaj tarihi:
disaster 99x kullansam nası olur peki scp yazımı faklı mı yani deişiklik nedir 99x de eğer farklıysa scp nerden bulabilirim 99x server açmayı düşünürsem...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:

My Info
E-mail: [email protected]
Web:Yapımda...
Mesaj tarihi:
ya ip olayı rest. atınca da olmadı ya nedir bu çektiğim benim icq yu halletmem laasım ondan soora disaster bana ordan ip olayını nasıl halletceemi yazar mısın ya daha doorusu bu bilg de icq yok dier bilg de var onda da şu an babam oynuyo eğer 3-4 e kadar kalırsan babam 3 gibi fln bırakır bilg i (eheheh koaka.com operatör rulzzz!!!) o zmn icq girerim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

My Info
Mesaj tarihi:
Ya Ben bu serverı kurdum interneti koparınca ip 0 lanıyor ya servıra giremiyom internet kopukken 127.0.0.1 ipsinden yazı geliyor tıklayınca connecting deyip kaliyi yardım pls
Mesaj tarihi:
internet kopardıktan sonra spheresrv.exe yi tekrar açmayı denedin mi öle dene olması laazım ip 127.0.0.1,2593 die yaz ayrıca bi topic açmışsın burda yazmanın manası yoq...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

My Info
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ip sorununu hallettim ana makineden kurmak gerekiomuş evde internet cafevari bi sistem olunca karışıyo herşey tabe LoL! yannız o ip den bağlanınca karşıma 3 tane server çıkıyo
Lance(Test) [Benim Serv.]
Menace Central
Menace Central

bu ikisi neden çıkıyo anlayamadım ayrıca 3 server ada giriliyo world le fln alakalı bişey mi acaba world ü silsem fln düselir mi yoksa saçmalıyo muyum :):)[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

My Info
Mesaj tarihi:
ya delircem bu seferde server listesi normal olmasına rağmen Lance(Test) i seçiyorum The Client Could Not Attach To The Game Server. It Must Have Been Taken Down. Please Wait A Few Moments And Try Again" die bi mesaj çıkıyo mesaj doğrultusunda türkçe olarak server çökmüş olmalı bi süre sonra tekrar deneyin dio ama server açık whatismyip den baktım ip me yazdığını kaydettim server açıldı bu seferde bağlanamıyorum şu sorunu biri açıklayabilirmi bana...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

My Info

[Bu mesaj gremlin483 tarafından 18 June 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bloodless, 13 June 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
Easly...
[Events hebele]
ON=@Click
var.hede_hodo_kalkani {31 52}
IF (==7)
sayua 995,0,0,0
else
sayua ,0,0,0
endif
return 1

gibi mi ?[hline]I am : ߣøøµ£€€§
Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online

bide söyle dene bakalim
On=@Click
if ()
sayua 07d4,6,0,0 , Staff
sayua 045e,6,0,0
endif

[Bu mesaj slayerrr tarafından 19 June 2003 08:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pawligerin dedigi tamamen kendi yazdım fln dedigi olayı ben söyledim yani havam diye degil bana gelipte soriyordu serverde abi herseyi biliyorum bitek onu bilmiyorum bi zahmet söylermisin belli zaten ya birine script verince herkez ben yaptım diyor pff ordaki scp yi bronxtan aldıgı besbelli birsey yanı =P bana dokunan adamın tamamen ben yazdım demesi neyse,
Mesaj tarihi:
valla bu yüzden 7x baslanan skill stone stat stone race class [cok tatlı] vs vs veremeye useniyorum cunku verdim dakikasinda herkez by elphin i by xx yapcak bu yüzden yayınlamaya üseniyorum ama bi gün gelite kafam bozulursa yayarım cokgüzel bir stone's scripti var elimde bundan bahsediyorum tamamen bugsız.

[Bu mesaj slayerrr tarafından 19 June 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...