Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul][İstiklal][Dürümcü]


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Dürümcümüzün adı Hayri Usta. Lisedeyken, her gün istiklalden geçerken sık sık uğrak yeriydi kendisi.

Dürümü güzeldir, temizdir, lavalş yerine pideli dürüm tercih ederseniz gidilesi yerlerden. Tavuk+Ayran kombinasyonu favorim.

Adres: İstiklalde hani ufo müzesi için uzaylı dururdu eskiden (Hala duruyor mu bilmyorum, ah ankara ah). Neyse oradan giriyorsunuz arkadaşlar. Yolun sonunda sola, oradan sağa dönüyorsunuz hemen sağınızda karşınıza çıkıyor.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lise boyu favori mekanlarımızdandı. temizlik açısından pek bişey söyleyemem malum ne kadar salaş o kadar lezzet teorisi her zaman geçerlidir ;)

burası da fena salaşlıkta bi yer değil hehe

tek kötü yanı dürümü lavaşa değil de pideye yapmaları, yine de lezzetlidir denenesi.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayri ustaya gitmeyi iki sene once bırakmıshtım.İcitigim acık ayrandan abuk plastik biseyler cıkmıshtı sonrasnda kapalı ayranla devam ederken son gittigimde alt kattan koshturarak kedi gorunumlu bir fare cıkıp sokaklara dalmıshtı.Dürümğ bırakıp cıktım bi daha ugramadım.Sonra duzeldiyse ne ala,ama o fare orada bizim yediklerimizden mi yiyorduk yoksa biz mi ondan bilmiorm..
Arkadash topigi temiz falan diye acmısh herhalde duzeldi ama bole bir anım da war dikkat edin sagınıza solunuza derim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...