nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 force sensitive olmak icin nlr yapmak gerekiodu?? sanırm 2 tane profession master gerekiodu. bunların ikisi de elite mi olck yoksa master brawler da olur mu? ayrıca iste baska nlr yapmak lazım??[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sizi buraya alalim[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Cok özür dilerim fakat benim ingilizce yetersiz sayılır.Ben Carbine skilline gidiyorum(Marksman) bunu masterladıktan sonra elite nasıl olacak?yada jedi olmak icin bunu masterlasamda olur mu birde özet olarak bana bu adresteki ilk birkacını anlatabilir misiniz? Sorum biraz acemice ama sürekli ingilizce bilen ve bu oyunu oynayan arkadaş bulmak zor oluyor.Tekrar teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya biizim burda bir yerde de bir guide gibi bisi olacakti dur bi bakiim....[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 burada yazmis bir arkadas . heralde hala gecerlidir bunlar. fs olabilmen tamamen bagde lerden gecio. aldigin badgelere dayali 3 tanesini kein yapman gerekio. falan filan yazio orda[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yine soruyorm sormaktan sıkılmıorm :P simdi bu zor poi leri de grupla mı kasıcam yani bu mudr olay yine mi grup?? yani tk basıma bi badge bile alamaz mıym? boleyse artk sewmiorm cu i..[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla eskiden de zor badgeler grupla aliniodu(misal: corvette) simdi sayisi biraz artti. bence grupla git al. hem daha eglenceli olur hemde cok cabuk bitirirsin.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 saol.. ama n biliim garip gelio bna etrafta hadi gelin gruba badge kasıcaz dien gormedim :P yani nasl bulcam ole bi grup onu dusunuorm acıkcası[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla orasi zor. benim grupla gittigim badgelerde hep loot vardi. millet damliodu hemen.:D kolay gelsin[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya kardesim corvette lazim degil badge olarak Required Badges > > > > > > > > > > 1 Profession badge > > > > > > > > > > 5 Content badges > > > > > > > > > > 3 Jedi POIs *** > > > > > 5 Easy POIs *** > > > > > 2 Difficult POIs *** > > > > > > > > > > ----------------------------------------------------- > > > > > > > > > > *** POI requirements may instead be: > > > > > > > > > > 10 POI badges that include: > > > > > 1 difficult POI > > > > > 3 Jedi POIs > > > > > > > > > > ----------------------------------------------------- > > > > > > > > > > Content: > > > > > Jabba's Themepark > > > > > Nym's Themepark > > > > > Rebel Themepark > > > > > Imperial Themepark > > > > > 2 Warren Badges > > > > > 9 Corvette Badges > > > > > > > > > > Jedi POIs: > > > > > Ben's hutt - Tatooine > > > > > Jedi Temple - Dantooine > > > > > Exar Kun's Temple - Yavin > > > > > > > > > > Difficult POIs: > > > > > Krayt Skeleton - Tatooine > > > > > Salacc - Tatooine > > > > > Tusken Pool - Tatooine > > > > > Krayt Graveyard - Tatooine > > > > > Lesser Sarlacc - Dathomir > > > > > > > > > > All other POI explore badges are "easy" > > > > > ----------------------------------------------------- > > > > > > > > > > Example of a garanteed route: > > > > > > > > > > 1 profession badge > > > > > > > > > > Jabba's Themepark - Content > > > > > Nym's Themepark - Content > > > > > Rebel(or Imperial) Themepark - Content > > > > > 2 Warren Badges - Content > > > > > > > > > > 3 Jedi POIs > > > > > Krayt Skeleton POI - dangerous > > > > > Sarlacc Pit POI - dangerous > > > > > Escape Pod POI > > > > > Lars Homestead POI > > > > > Bottom of the Theed Falls POI > > > > > Vreni Island Theater POI > > > > > Rouge Corsec Base POI > > > > > ----------------------------------------------------- > > > > > > > > > > Undetermined Content Badge alternates: > > > > > > > > > > These are potential alternates for Content Badges. > > > > > There is not yet enough information to garantee any of these. > > > > > Nor is there enough information to determine the conversion rates(if they exist). > > > > > > > > > > - Large numbers of profession badges > > > > > - Holo professions > > > > > - Event Badges > > > > > - Theed librarian > > > > > - Badgeless Themeparks giving content credit(Valarian, Nightsister, etc) > > > > > - Faction Rank > > > > > > > > > > > > > > > Hope this helps you all, > > > > > Musashiden > > > > > > > > > > soyle birsey biraz kotu oldu yazi ama oyun icin mailden kopyaladim bunlardan hic biri icin gruba ihtiyacin yok cunku hepsi oraya gidince alinan badgeler warren, jabba, imp veya rebel gorevleri haric onlari gorevlerini yaparak aliyorsun ama hepsini solo yaparsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bak yukarda yazmisim neyden kac tane gerek diye contentden flan altada hepsini yazmisim ayirmisim onlarin arasindan sec begen al yeteri kadar ornegin 10 easy yeter diyor ama 20 tane falan var onlardan sec 10unu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya artik jedi olma olayi cok ama cok zorlasti jedi olmak icin istiyosaniz artik bomba olayi bittigi icin kasmak cok zorlastir ayrica buglar var daggerin villagede yok fln filan zor isiniz....cok calismaniz lacim cookkkk[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadas kim corevette lazim dedi ki. ben onu yaptim dedim sadece:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar