BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 archer ve assassin olanlar classlarının her türlü avantaj dezavantajlarını yazabilirlermi?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 09 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Dezavantajı Yokki Süper Birşey Sin Olmak[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 archer yada assasin deilim ama combo biliosan assasin ol combo olayını çözersen assasin daha kolay archerdan ama archer daha iiyi ks yapar czde ki 1 e 1 de bence yerinde durarak vurduğu için biraz zorlana bilir :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla assasinim sıkıntılarim HP az vede item bulmasi zor ve pahali.[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sinim tek sorun tamir parası ve Hp sorunu[signature][hline]Server=Diez Nick=King_Dom Clan=Yok
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 assassian derim archer dandik ama iyi KS yapiyo[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cz deneyimlerini yazabilcek olanlar varmı[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Savaslarda da cok lag oldugundan archer lar ve mag ler daha cok is yapiyo ayrica shadow hunter cok yararli bir olay. Asasslar da bir anda cok damage verebildiginden partilere daha cok tercih ediliyor.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 2 türüde kullanmış biri olarak farkları söyliim.hatta 3 türü söyliim avantajlar sin- slide,stealth,combo, drain. archer- range attack,yaratık kesme olayında daha seri(shower), arrow defense kullanan az kişi var damage açısındanda iyi yaklaşana shower uzaklaşana shadow hunter. hybrid archer - stealthı olan archer düşün dezavantajlar sin-herkes dagger defence kullanıyor,felaket miss yapıyor archer-stealth yok ,slide yok kalas gibi ortada duruyorsun açık hedef oluyorsun ,pot masrafı çok olur. hybrid archer- explore büyüleri olmadıgı için (heal,lupin,cure,light feet) çok zorluk yaşarsın solo imkansız hale gelir, pot masrafı çok olur. şu an sin le oynuyorum fakat archerı daha çok seviyorum. tembelsen ve pot masrafını karşılayabiliyorsan archer kullan derim onun dışında sin daha iyi. solo açısından archera göre biraz daha rahat. hybrid archer sadece noob fln avlar yada karambolde birilerini avlar onu pek tavsiye etmiyorum zaten lvl 62 gerekiyo onun için.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o zaman sin devam.. teşekkürler cevap veren herkese.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sİn Rule :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
fereke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben de fikrimi yazayım :) once archer char actım 28 lvl oldum ama werewolf bile keserken zorlandım belki de acemilikten bilmiyorum fire arrow ii bisey multishot tutturması zordu vazgectim sin oldum o da 22 lv oldu cok memnunum swift gibi bi kolaylık jab ve shock gibi iyi 2 skille archerken 2 dakika tutan werewolf ların yerine 30 saniyede lycan aliyorum :D cok hızlı bi karakter benim gibi item icin monster kesenlerdenseniz cok egleniyorsunuz pvp bilmiyorum k.o. ya baslayalı 10 gun anca olmustur :) dezavantajlara katılıyorum hp sorun bir de rare item hic cikmiyor nedense diger tum klasların +4 silahları cıktı hic sin cikmadı :( welhasıl sevdim sin olmayı[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Öne çıkan mesajlar