Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Klasik sorulan soru wardır su anki mesleğinizden baska bi meslek secme imkanınız olsa ne olurdu ewet millet su anki charınız ve ikinci sansta olmak istediiniz? warrior-prove(Topla getir dediiniz kisi:P)-Rouge asasin[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 assassin -> kasar hood :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:The_Others² | - National Point: 2xxx | 100 Server: Ares | Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 warrior um..warrior kalacağım :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mageim sanırım mage kalıcam :D (1 ay debuffer oynadım char( :mazi: ) rezil oldu)[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 08 Haziran 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yannış oldu :D [Bu mesaj Marl0_on tarafından 08 Haziran 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 chitinli+siyah pelerinli warrior dan karizması yok :D
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ah be abi doru diosun benim tip aynen öle ama iki dakka da kapıcı yapıolar walla iki ekmek bi süt der gibi 5 dts 10 15 ash kap gel olm diolar yaw :P[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ehhee..hele bi lvl45 olayım..provoker..
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sen ondan böle konusuon ol ol ilk basta cok zevkli partilerin aranan adamı oluon hatta nazın gecio ben lidere diom benim elemanı al yoksa cıkarım tamam abi alıom hemen dio :D ama sora isler tersine dönebilio bide bu bp lere uyuzum warrior dan daha iyi abi adama yapmadıı pislik yok mana calıo neler neler[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heheh...millet yalvaracak PARTY PLİZZ diye :D naz yapacağım..sözümü geçireceğim..güç :D
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 6X Warirorum ve çok mutluyum[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sin tabikide[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Orc Warrior yada Human Warrior Barbar Degill Wolcanla oynuyoz işte Human Warrior çok tatlı bişey ama Orc Warriorun Chitin Shell giymişi hiç bişeye degişilmez Veryy Handsome yani[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: oQo, 09 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Orc Warrior yada Human Warrior Barbar Degill Wolcanla oynuyoz işte Human Warrior çok tatlı bişey ama Orc Warriorun Chitin Shell giymişi hiç bişeye degişilmez Veryy Handsome yani complete giymiş orc mage dicekti dili sürşmüş :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hemen carpıttınız konuyu tipe geldi iyimi :D haha[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 euehuh :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hebele hubele die cz de gezen bir battle pirest olurdum.saga sola parasite malice zıwır ne warsa sawururdum oh ne gusel.. :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1.Rogue-Assasian 2.Priest[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
treadors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mage im mage kalmaya devam digerleri ii diil yok diil...:D[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sin>bp[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ork battle hatun priest, kesinlikle tam bir femme fatal o ne seksiliktir.[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hmm imam geldim imam giderim:D ama bak gene orc dişi priestleri aklıma geldi ohşş:p[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hahahahaa sapık humanlar bende bayan rouge lara hastayım bir barbar olarak :D gözüme kıstırıyom arada pianada falan invis war yoksa asgada yakaladım mı affedmicem :D[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sin > BattLe priest with full unique baska turlu ayakta kalamıor tabi kadın bunyesi 1 postayla yatıor assaa :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Öne çıkan mesajlar