Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gercek Hayattan KO ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klasik sorulan soru wardır su anki mesleğinizden baska bi meslek secme imkanınız olsa ne olurdu ewet millet su anki charınız ve ikinci sansta olmak istediiniz?

warrior-prove(Topla getir dediiniz kisi:P)-Rouge asasin[signature][hline]Nick:Silverpain
Server:Ares
Clan:Academy
Class:Warrior
Race:El Morad
Mesaj tarihi:
Mageim
sanırım mage kalıcam :D
(1 ay debuffer oynadım char( :mazi: ) rezil oldu)[signature][hline]Name:MaRLoN
Lvl:61
Clan:Narrenturm
Nation:Karus
Job:Elemental Lord

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 08 Haziran 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah be abi doru diosun benim tip aynen öle ama iki dakka da kapıcı yapıolar walla iki ekmek bi süt der gibi 5 dts 10 15 ash kap gel olm diolar yaw :P[signature][hline]Nick:Silverpain
Mesaj tarihi:
sen ondan böle konusuon ol ol ilk basta cok zevkli partilerin aranan adamı oluon hatta nazın gecio ben lidere diom benim elemanı al yoksa cıkarım tamam abi alıom hemen dio :D ama sora isler tersine dönebilio bide bu bp lere uyuzum warrior dan daha iyi abi adama yapmadıı pislik yok mana calıo neler neler[signature][hline]Nick:Silverpain
Mesaj tarihi:
6X Warirorum ve çok mutluyum[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
Orc Warrior yada Human Warrior Barbar Degill Wolcanla oynuyoz işte Human Warrior çok tatlı bişey ama Orc Warriorun Chitin Shell giymişi hiç bişeye degişilmez Veryy Handsome yani[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN

Mesaj tarihi:
said:
oQo, 09 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Orc Warrior yada Human Warrior Barbar Degill Wolcanla oynuyoz işte Human Warrior çok tatlı bişey ama Orc Warriorun Chitin Shell giymişi hiç bişeye degişilmez Veryy Handsome yani
complete giymiş orc mage dicekti dili sürşmüş :D[signature][hline]Name:MaRLoN
Lvl:61
Clan:Narrenturm
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Mesaj tarihi:
hebele hubele die cz de gezen bir battle pirest olurdum.saga sola parasite malice zıwır ne warsa sawururdum oh ne gusel.. :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Mesaj tarihi:
Mage im mage kalmaya devam digerleri ii diil yok diil...:D[signature][hline]Do you belive in fate
İ belive
And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda
İ belive i have force in me but i can't use it
When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me
And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Mesaj tarihi:
hahahahaa sapık humanlar bende bayan rouge lara hastayım bir barbar olarak :D gözüme kıstırıyom arada pianada falan invis war yoksa asgada yakaladım mı affedmicem :D[signature][hline]Nick:Silverpain
  • Yeni Oluştur...