Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 estel saçma mesaj atma al gel pc ni[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben şeye takıldım "+1" bir üst/önceki mesaja katılım için kullanılan bi şey değil miydi??[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gaymiyim lan ben Erutan.napcam senin evde. ben zaten yalnızım evde misler gibi aha yeni geldim eve zaten. pc'mi de toplayamam bi kere..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Demek kız olsam gelcen HA WAY HAIN VAY evet gaysin ;P aeygaeuaje pis gay :D neyse ya salla böle bi topic acanda Kabahat bütün mesaj atanları öpüyorum ejhüejhehjüejhüeüj[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dur daha konu bitmedi nereye? amaç?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: fastreload, 09 Haziran 2005 21:17 tarihinde demiş ki: ben şeye takıldım "+1" bir üst/önceki mesaja katılım için kullanılan bi şey değil miydi?? Biz mesela DotA oynamak için adam arıyorsak +1 falan yazarız. Tek amacı o değil yani.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sabredin 1.5 saat kaldi 12 e orda çik tu çik kapisirsiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Parti ;D :-P ne bilim canım sıkılıo... tek başıma oturmak 2 kişi olsaydı Action mekşın fln yapardık.Daoc wow fln oynardık. ne bilem böyle düşünmüştüm ben Ama Maşallah forumdaki arkadaşlarımızın zekası yabana atılmayacak kadar yüksek.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 boşver sen onları kıskanıyolar şimdi biz antalyadayızya ondan euhue[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Aeuha Ya haydarof u çağırasım geldi ama o heriş şimdi speed mpeed yapar aman neme lazım kalsın asfsdfg[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erutan dedım sana bea oğlum.. ben geleyım die.. ama benım pc yı neyle tasıcaz.. benım modem routerli.. nette sorun olmaz.+ 2 tane 2,5 lt kaka kola stok yaptım. yeter bize 2 gün kola. düşünüosan bi ticari taksi tut kopgel bizim eve adresi p.m den verem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 09 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 recep(haydarof) gelemez hacı adam calısıo.. bi ben varım avara :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Azuhazuh RECEP abİ mi çalışıyo? AMUZAZUHHUAUHZAHUZHUAZ AZHUAZAUHZ bittim Lan o herif çalışamaz be işi gücü piche lik hey gidi günler :D ne günler di bea HAYDAR IS E EFSANE :D akşam akşam bittim :D Niyse Msg atmayakta uplanmasın .zına zıchtımın topağı :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya Erutan, sakin ol azıcık.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Erutan, 09 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: bütün mesaj atanları öpüyorum ejhüejhehjüejhüeüj şimdi de internet mahir oldu... i kiss you...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erutanin ev dolmus tasmistir simdi . 123412 li fis lazim . herkes getirmistir pc yi ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben APS'yle yolladım öbür makinayı. Gideceğim birazdan otobüsle.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 a - Baba evde ne varsa kap gel b - Yamaha Marka Trompet Var Getireyimmi c - Kap gel[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 servis kalkiyor otobuse para verme .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 süpersiniz devam edin devam...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Huun Akbil bitsin diye otobüse bineceğim. Pasoyu değiştirmeden önce şunu bitireyim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 abi adam evini aciyor . butun yemekleri icecekleri senin ismarlaman lazim . 1 bilet parasina 2 ekmek alabilirsin .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evine çağıran adam düşünsün onu da.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 İNANMAYIN SAKINNN ! erutan böbrek maafyasının has adamlarından :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Erutan, 09 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Azuhazuh RECEP abİ mi çalışıyo? AMUZAZUHHUAUHZAHUZHUAZ AZHUAZAUHZ bittim Lan o herif çalışamaz be işi gücü piche lik hey gidi günler :D ne günler di bea HAYDAR IS E EFSANE :D akşam akşam bittim :D Niyse Msg atmayakta uplanmasın .zına zıchtımın topağı :D Haydar is an efsane olcak :)[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar