Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 walla ben reklam verebilir miyim?? hatta isteyene reklam yaparim mesela" dırınınınırınırnınırr (süper sololar falan böle) : sadece Estel ile pepelek fm deee" falan gibi[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ciddi ciddi bu soruyu sorduysanız ben bana ait dinlememe sebeplerimişöyle sıralayabilirim. 1 Yayının düşük kaliteden yapılıyor olması dolayısı ile müzik dışında söylenen hiçbirşeyin anlaşılmaması. 2 WJ in istediğini çalması ki bu bir problem değildir ancak Iced Earth üzerine Yeni Türkü dinlemeyi kafamın kaldırmaması.WJ inde kendine ait bir tür yada mantığı olmalı. 3 Daha önce tartışmasnın yapıldığı yarı sahip olma durumu ki yukarıdaki maddelere sebep oluşturuyor olması.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: SadButcher, 19 June 2003 09:59 tarihinde demiş ki: Ciddi ciddi bu soruyu sorduysanız ben bana ait dinlememe sebeplerimişöyle sıralayabilirim. 1 Yayının düşük kaliteden yapılıyor olması dolayısı ile müzik dışında söylenen hiçbirşeyin anlaşılmaması. 2 WJ in istediğini çalması ki bu bir problem değildir ancak Iced Earth üzerine Yeni Türkü dinlemeyi kafamın kaldırmaması.WJ inde kendine ait bir tür yada mantığı olmalı. 3 Daha önce tartışmasnın yapıldığı yarı sahip olma durumu ki yukarıdaki maddelere sebep oluşturuyor olması.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör yani benden bahsediyor iced earth ün üzerine yeni türkü benimki blind ın üzerine düş sokağı sakinleriydi ama :D[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 O açıdan ayarım vardır valla. istek programi yapsam bile üst üste gitmeyen istekleri çalmiyorum. Arada bir geyik için kelalaka şarki giriyorum :)))[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Insanlar sIkIldIysa yenilik lazim demektir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 30 ların asansör müziklerini çalmak lazım.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 diyoruz dinlemiyosunuz verin templar'a calsin cayir cayir progressive techno çoştursun paticigi[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar