DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [HARDCASE DAHIL ] JAPON yapimi Ibanez rg270 üretimden kaldırılmış bir model üzerinde EMG Zakk Wylde SET vardir ( emg 81 + emg 85 ) tonunun ne kadar iyi oldugunu tahmin edebilirsiniz sanirim Bridgede KAHLER SPIDER tremolo var ki artik üretilmediginden pek bilen yoktur ama harbici gitaristlere sorarsaniz dünyanın en iyi tremolosu oldugunu söyleyeceklerdir ibanez in steve vai nin gitarina taktigi tremololardan kadar iyidir bilen bilir. çift kilitli ve yüksel usta tarafindan BUZZ FEITEN yapılmıştır. klavyesi şimdiye kadar çaldıgım en rahat ibanez klavyesi ortaki pek kullanılmasa da aktif EMG lerden pasife geçmek isterseniz ilginç bir ton elde ediliyor. artik gitar çalmadigim için satiyorum pek para ihtiyacinda sıkışık faln deilim ondan mantikli ve iyi teklifler bekliyorum. gitar iyi durumda ve bana sorarsanız su gün edinebileceğiniz en iyi ibanez. emgler de hayatinizda tecrübe edebileceğiniz en iyi manyetik en sert metal tonlarindan blues a ve jazza her ton GERÇEKTEN elde ediliyor. http://www.srvmusic.com/index_files/gitar/rg470_2.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~emreeralp/DSC04466j.JPG eski bir gitar olmasına ragmen gayet temizidr fotografta da görebiliyorsunuz zaten. gitar kadıköy SRV MUSIC tedir isteyenler gidip deniebilir. fiyattan bahstmek gerekirse gneel bi bakarsak manyetikler 250 doalr bridge bulabilirsen 150 dolar buzz feiten 50 dolar manyetik ve bridge takımı 50 doalr olsa bi de eder 500 dolar gitar da japon bi ibanez olduguna göre bu yatırıma cevap verecek nitelikte oldugu süphesiz pazarlıksız !!!!!!!650!!!!!!!!! dolar[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben de tam ibanez rg1570 almayı düşünüyordum, Türkiye'de olsam atlamıştım cidden, yazık =/[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 alır biri herhalde beklioruz[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ki taaa ne zamandan beri bekliyor arkadaş. demon sen bunu parçala tek tek sat kapışılır valla :D[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Abi kaçmaz bu alet. Cidden süper fiyat ya. Yeni başlayacak ve tereddütte arkadaşlar varsa: KAPIN. Bulamazsınız böyle bir aleti bu fiyata.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 of süper ya.ne zaman param birio bu adam süper bi gitar satıo delircem eheh[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ayrica srv de 2 taksitle alabiliyorsunuz gitarı ahberiniz olsun[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hakkaten güzel gitar - satıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hayır duruo hala dün attım zaten postu[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 konuyla alakasiz sirf meraktan soruyorum. neden calmiyorsun artik gitar?[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 meşgulum baska işlerim war zamanım oldugunda yine çalıcam[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gayet güzel gitar. tavsiye edilir. bu fiyata bundan daha ii bişey alamazsınız... kaçırmayın derim.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 up[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 up[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya okudum gitar çalsam kesin alırdım bunu da alıcak arkadaşlar kesin kaçırmasın derim ben çok güzel bir satışbu yani[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 up[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 up[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ed_ved Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 slm..ya ben gitar lacamda bu fiyat peşin içinmi geçerli yani şööle 2,3 taksit fln olmazmı?bide gitarın kaç senelik olduunu merak ediorm yani sen aldıında ikinci el deildi dime.ciddi anlamda alıcılarda yada taknik bi sorun oluştumu hiç?kaç senedir çalıosun bu aleti.ben cidden alıcam gitar piyasa araştırıorm.umarım kısa zamanda cevap verirsin.kendine ii bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadasım sana PM attım görmedin sanırım[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu arada bende ilgileniyodum bu gitarla ve kadıköy SRV ye gittim sesini dinlemek ve gitarı görmek için..orda yoktu..hatta hani belki önceden filan gelmiştir filan dedim sordum hayır dediler..eger bi türlü görüşme şansimiz olursa sevinirim..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar