kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adını ve söyleyeni bilmiyorum download edicem de.. size sadece şöle tamımlayabilirim.. parçayı ağızdan söyleniş biçimi ile sölicem.. tentike ukugnauheaniahea tentike.. :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bunu bilen çıkarsa hll dicem artık :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evanescense : Bring me to lıve olmasın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bring me to life o da ne alaka :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ne alaka ya .. ya hani böle yeni çıkan newage tarzında bişi.. nası diyim zenci adam sesine benziyor.. ehehe[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ha çaktım galiba counting crows diye bi grubun parçası olması lazım bi filmin soundtracki sandra bullock un oynadığı son film neydi şu ingiliz bi adamla oynuyo hani romantik komedi türünde bişiy onun soundtracki yanlıs hatırlamıyosam[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 aha hakkaten dediğim galiba[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 *!Gözlerini oğuşturup threadi baştan bi daha okur. Oha der*[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nakaratı tentiki diye başlıyor[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 17 June 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Aha buldum Çalkala Yavrum Çalkala...:)[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yuh!oha!çüş!vayamini de point![hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adı ne bunun ?[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kim bulduysa hll :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 evet ben sanırım hatirladim o şarkiyi. Katula Katula. Davut guloglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tentike ukugnauheaniahea tentike.. Demiş adam Bulmuşlar Helal Olsun[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Adı ne bunun hala söyleyen yok.. ehehe[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dela "get busy mi" yazmış heralde get busy dir onun soylediğinin ismi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yalnız hakkaten hll olsun bulduysaniz bir de bana yardımcı olun Brian Adams mi Bon Jovi mi ne onun bir sarkisi var söyle When the sky was...ra raaa rap And the ra raaa rap Ra Ra Ra Raaaaaa Rap Ra Ra Ra Raaaaaa Rap Raa Raa Raaaaa ra raap Raa Raa Raaaaa ra raap Ra Ra Raaaa RA nakaratı böyle olmalı P.S:ilk dört satır da ses incelmekte,ondan sonraki 2 satırda kalınlasmakta,en son satırdada aynı kalmaktadir [hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 19 June 2003 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir şarkının adı ; Sean Paul - Get Busy[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çünkü o şarkı aslında reggy üstüne club mix yapmışlar. tekiniki çiksiti de olabilir.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Evet senin dediğin Sean Paul - Get Busy.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ba ba ba ba... kIlabIr adam biliyor tabii :) [Locik 6-7 gibi Tophane'ye gidiyoruz toplanip gel anam..][hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ders anam çalışcaz =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Kurtarmaya kaldım şarjın mı bitti?He bak ben gelirim ama 7 8 gibi gelmem zor biraz.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Üzgünüm ama bunu yapmak zorunda hissettim kendimi ehueh Bkz. imzam[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar