kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: vaniLLe, 07 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bukalemun corbasi ? o_O herşey senin suçun kamili hatırlattın şimdide çorba sırada ne var yaw ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim de kaplumbağam kaçmıştı da 1 hafta sonra annem çiçekleri sularken pat diye yere düşmüştü bak direk,çiçek böcek doğal ortamına kaçmış garibanım görüyon mu sizin evde çiçek felam varsa bak belkim orda yaprağa sarılmış ağlıyodur ahh afrikaa,ekvator amazon ormanları diye *home sick* :p[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi kemikte kamil seven adam vardı ona benzemis kermit sdfsdf gecmis olsun bu arada:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geçmiş olsun, alanlarda mümkün olduğunca az küfür kullanmaya çalışırsanız sevinirim.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: orc_lord, 07 Haziran 2005 18:14 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun, alanlarda mümkün olduğunca az küfür kullanmaya çalışırsanız sevinirim. kastınız bensem homesick : yurt özlemi çeken,evini özleyen demek.[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kaçmiış kurtarmış hayvan kendini........ darısı diğerlerinin başına.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 peh kendim yemezdim kamile yedirirdim vay be vicdansızlar sizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kermit, 07 Haziran 2005 21:06 tarihinde demiş ki: peh kendim yemezdim kamile yedirirdim vay be vicdansızlar sizi kardeş sen böcek mi yiyorsun??????? iğrenççççççççççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: scarab, 07 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: said: kermit, 07 Haziran 2005 21:06 tarihinde demiş ki: peh kendim yemezdim kamile yedirirdim vay be vicdansızlar sizi kardeş sen böcek mi yiyorsun??????? iğrenççççççççççççç niye be abi protein işte[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ne diyim yani sende haklısın fastreload........ protein tabi.........size afiyet olsun......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Scarab nie sörvayvırda elemanın biri yiyodu böcük eahae bu devirde umduğunu değil buldunu yicen o derece Gamili gördüm lan bizim kapının önünden geçiodu euahe dedim LAN GAMİL gurbaa seni arıo nerdesin lan meraktan öldük fln polise haber verdik hipna hemen renk değiştirdi duvarın rengini aldı göremedim ondan sonra :( [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Haziran 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kermit, 07 Haziran 2005 02:32 tarihinde demiş ki: ne güzel kaşındırırdı yürürken yuh nasi yapiyo onu. on ayaklarla amuda kalkip yururken arkalarla kasiniyor mu :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 dark senın Türkçe kaç geldi abi adamın kastı bizim kermitin üstündeyken Attığı adımlar bizim kermiti kaşındırıyo[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Erutan, 07 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Gamili gördüm lan bizim kapının önünden geçiodu euahe dedim LAN GAMİL gurbaa seni arıo nerdesin lan meraktan öldük fln polise haber verdik hipna hemen renk değiştirdi duvarın rengini aldı göremedim ondan sonra :( kardeş senden de kaçtıysa kesin bu kermitte bi olay var......zavallı hayvana kimbilir neler yaptı...... hayvan adama dönmemek için elinden geleni yapıyor yani....... kamil diye isim takarsan bi hayvana olacağı bu tabii.... bide orasını burasını kaşıtıyormuş......... helal olsun bukalemuna.....kim tutar seni kaç kaçabildiğin kadar........ [Bu mesaj scarab tarafından 07 Haziran 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasmine666 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya abi sende amma yaptın bea atlttarafı bukalemun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 alt tarafı bukalemun o kadarda değil baya bi anımız vardı yok annem bişi yapmadı dediğim gibi 1 nisan günü eve geldiğimde yerindeydi ertesi gün kendi kaçmış bide şu kaşındırma olayı bunun tırnakları senin kolunda yürüdükçe kaşındırıyo süper bişi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kamil kamil bıktık be kardeşim kurtulmuş hayvancağız işte yeter artık............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar