kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 daha önceden açmıştım kamil kimmi ? ah kamil ah bukalemunum benim cnm şeysim benim :/ kayboldu lan baya bi oldu ama gece gece içerken efkarlandım aklıma getirdi birisi :( akvaryumda ne güzelde yuva yaptıydım kaçmış ibne bıraktı beni yanlız başıma bu dünyada kamill sesimi duy lan yeter bukalemunumu bulun hemen ![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bukalemun da b koaly bulunur ya walla geçmiş olsun, yapacak fazla bir şey yok, bi ufak devirebilirsin istersen ama...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 NAh bulursun onu unut![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 geber erutan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi harbi ciddiyim O hayvanın kaçması cok kolay[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 topçularda kaynıyo lan ondan. hızlı kertenkelelerle sevişiyolar sanırsam.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 severdim keratayı koluma koduğumda ne güzel kaşındırırdı yürürken[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Erutan, 07 Haziran 2005 02:30 tarihinde demiş ki: abi harbi ciddiyim O hayvanın kaçması cok kolay nası kolay abiii yapma yaa kıçını kaldıramayan haywan kesin ewde bi yerdedir o nere gidecek _?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sen yavaş san onları. köşeyi döndümü hızlanıyo bukalemunlar kermit bilir ehueh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya 1 nisan günüydü kutuya koydum dershaneye götürcem bi kıl hoca var karı acayip korkuyo dışarı sigara almaya inerken unuttum kutuda bunu sonra eve telfon ettim annem koydu akvaryuma bunu ertesi günde kaybodlu kaçmış akvaryumdan nasıl becerdiyse[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sen bukalemununu yeteri kadar sevmemissin . yoksa niye kacsin hayvan manyak mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 saçımı süpürge ettim be[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 napacaktı koynuna alıp yatacakmıydı[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: http, 07 Haziran 2005 02:40 tarihinde demiş ki: napacaktı koynuna alıp yatacakmıydı gerekirse . bukalemun bu be .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kermit gaymisin? kamil falan?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 damarıma basmayın[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kermit, 07 Haziran 2005 02:26 tarihinde demiş ki: benim cnm şeysim benim kaçmış ibne ahahahahhaha :D[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben öyle isme taparım.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 en iyisini yapmış bukalemunun evde ne işi var bırakın yaşasın hayvanlar ormanlarında mis gibi.......iyi yapmış helal olsun........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 öyle konuşmayın adam dertli[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kermit, 07 Haziran 2005 02:26 tarihinde demiş ki: aklıma getirdi birisi :( ! evet itiraf ediyorum o birisi bendim! ama sende benim haydar'im(hamsterim) icin ''yakinda ölür o '' demeseydin ehuh .. eger sadik bi hayvansa , ve diger kertenkelegiller tarafindan saldiriya ugramamissa hâlâ,sana geri dönecegini umuyorum sevgili kermit. Ama eger geri dönmezsede ,biri gider digeri gelir. kisacasi elini sallasan ellisi ,kermit! umudunu kaybetme =P ha yok vazgecemiyosan,kadin programlarindan birine katil.. ''kadinlardan daha cok sevmistim ben kâmil'i.. hede '' gibilerinden bisiyler sacmala,bakarlar belki bi caresine . ya da kafana anca ayakkabi ,pacali don ,korse gibi seylerde yiyebilirsin,teyzeler tepki gösterirse. neese..[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geçen adının kamil olduğunu bildiğim bi tanesine basmıştım öldü ehmen kimse görmeden çöpe attım ama senin diildir yani diildir dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yeter ulan cnm çorba çekti zaten[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bukalemun corbasi ? o_O[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence kaybolmadı , kermit onu yedi...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar