Villians Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Gitmek istemiyceğim bir yoldu,hazır değildim henüz.Benim için çok aniydi.Neden diyordum sürekli planladığımız şekilde olmadı,oysa çok istemiştik.Engelleri unutmuş olmalıyım.Halbuki her zaman bir engel vardır..! İçimde bir boşluk var,nasıl yaparım bilmiyorum ama sanırım bu bir sınav,nefret ediyorum bu kelimeden artık.Dayanmalıyım,dayanmalıyız diyorum Belki daha iyi olucak belkide başka başka şeyler olucak.Belirsizlık içinde yaşamak ne kadar çekilmez olsada elinden gelieni yapıtktan sonra beklemek kalıyor sana... Fallen Angel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İnsanların halinden anlar gibi bir durumun var iyi tahminden bulunmuşsun Fallen Angel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 guzel olmus duygularini anlatisin her hikayende gelisio resmen[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 teşekküer ederim.sevdiğim şeyi yapıca daha iyi şeyler çıkarmaya çalşıyorum ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şimdi bu 13 saatlik yolla alakalı bişi olmasın sakın sonunda alıştın ama dimi[signature][hline]pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tabiki birazcık alakası var ne birazcığı off :!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar