Tarnum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 su ana kadar cok online oyun oynadım.sizce su ana kadar en iyi online game hangisi?[signature][hline]bu dunyaya geldiyseniz bunun bir nedeni vardır.yıldızlara ulaşın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 WOW elbette rakipsiz.ama dragon court vardı bi aralar onu tek geçerim ne eğlenirdik dc'de :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 DC MMO değil be.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence herkesin zevkine göre degisiyor. Ben WoW dan zevk alamadim mesela ama Final Fantasy Online süperdi :)[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 knight online !! :P:P::PP[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 biliyorum bende mmo olmadığını espri yapayım dedim.ayrıca mmo olmasa bile oyucular arası posta sistemi vardı ki eski pepelekte bisürü yardımlaşma felan oldu bunun sayesinde.ayrıca sonunda smiley olan bir cümleyi niye bu kadar ciddiye aldığınıda anladım desem yalan olur hani...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar