Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

c++ ile programladığım küçük bir program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar yeni yeni c++ öğrenmeye başladım ve şöyle küçük birşey programladım bakalım bakın bakalım çok güzel başarılı birşey değil ama daha yeni başladım olacak o kadar.
Sayı Tahmin
(dosya exe'li trojan falan yok isteyen taratabilir.)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
programı deneyip izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
moralini bozmak gibi olmasında cok basit bir program daha coooooookk kasman gerek.
ama program gusel yani ona lafımız yok ama basit daha işin başındasın.[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
yok bozulmaz moralim daha başındayım zaten işin
teşekkürler kardeş...[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
işin başındayım zaten biliyorum demiyorumki süper bişey ilk defa elime aldığım c++ kitabı ile yaptım bunu :)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
biraz abarttım öle hemen kitabı elime alınca yapmadım tabii kastı biraz :).[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
nie ya bence super olmus eylendim yani actim ama yanlis cwp werince program sapitiyor :)[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
evet mesela 27 den küçük yazıp sonra 26 diye soruyor mesela yine büyük dersen sapıtıyor program :)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 08 Haziran 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Open Source yap geliştirelim. Dünyanın en iyi sayı tahmin oyunu olsun. Tek tahminde bilsin.

Ahuahaha yardın beni :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
  • Yeni Oluştur...