Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 BL de 21-30 levellar arası için olan Warsong Gulch bozuldu 1 saat bekledik başlamadı takımlarda eşit ve çok kişiliydi .. Boşuna bu leveldakiler bu aralarda gitmesin oraya[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 heryerde bozuldu normal instancelarda bozuldu üstelik giriyosun mob yok 15 dakkada bir server restart ciksin bu tarz guzel grafikli icerigi bol oyun DIREK birakiyorum wow'u dakika düşünmem official(parasini bayilarak ) 4-5 oyun oynadim tamam mmorpg = sorun , bilmem kac bin kisinin oynadigi oyunda sorunlar olabilir ama blizzard kadar laubali / sallamayan / AÇ OGLU AÇ dini imanı para olmuş bir şirket ı ıh görmedim [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Haziran 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oraya giriceginize level kasın yahu.Ne işiniz var warsong da battle da falan.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 :D orda da exp geliyo ya SV de quest yapmam lazım hepsi kırmızı ayrıcana horde var yapamıyorum arkadaşların yardım etmesi lazım onları bekleren takılıyorum buralarda iyi oluyo. Zaten bi lvl 31 olsam yeni tierde en düşük levellı olarak kapışmaya başlıycam o zaman kazanırsak baya bi iyi exp gelir[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar