Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asrın festivali geliyor gençler kesin olan 2 grup var ki onlar bile yeter
1- korn
http://www.korntv.co.uk/index.php?subaction=showcomments&id=1117636319&archive=&start_from=&ucat=1&
2- the cure
http://www.thecure.com/news/

bunlar kesin olanlar bide söylentiler var onlarda
the offspring (bu kesin olabilir bi röportajını okudum niyetleri varmış)
söylentiler
black sabbath, judas priest, iron maiden, whitesnake, sammy hagar and the waboritas, deep purple, scorpions, accept, dio, blue oyster cult, lynyrd skynyrd, helloween, saxon, dokken
[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have to sex since 1862
Arnex Group

[Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 03 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
black sabbath, judas priest, iron maiden,deep purple, scorpions
sanmıyorum ya getiremezler bu kadar kral grupları cure ve kornun yanı sıra[signature][hline]icq:140353
Mesaj tarihi:
Mal varlığımı satıp rock am ring e gitmek istiyorum ama arada kaldım in flames mi rock am ring mi diye tabii ki rock am ring ama bi yanda in flames sdfsdf :)[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
Chris Metcalf

Mesaj tarihi:
in flames we trust diyor ve rock republic open air feste katılacam dıyorum(tabi bi terslik olmaz ise)

Bu arada O söylentiler dedigin grupların hepsi birbirinden şahane oldugu ıcın Korn ve cure gibi grupları da Ezip gececeklerı hıc hıc sanmıyorum getıreceklerını[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
umarım yalan olur hem yakın tarihte çıkacak albüm öncesi son turlar arasında yer alır hem de korn u tek gitaristli boktan bi durumda görmek hoş değil bence.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
Mesaj tarihi:
rhcp de geliyo diyolardı arkadaşlar????[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
  • Yeni Oluştur...