Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 asrın festivali geliyor gençler kesin olan 2 grup var ki onlar bile yeter 1- korn http://www.korntv.co.uk/index.php?subaction=showcomments&id=1117636319&archive=&start_from=&ucat=1& 2- the cure http://www.thecure.com/news/ bunlar kesin olanlar bide söylentiler var onlarda the offspring (bu kesin olabilir bi röportajını okudum niyetleri varmış) söylentiler black sabbath, judas priest, iron maiden, whitesnake, sammy hagar and the waboritas, deep purple, scorpions, accept, dio, blue oyster cult, lynyrd skynyrd, helloween, saxon, dokken [signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 03 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ahaha yalnız söylentiler harbi söylenti gibi duruyor[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 rammstein istiyoruz biz sıkıyorsa onu getirtsinler[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gel almanyaya benle yazın baba bir festivale gidelim rock am ring[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
Evr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 black sabbath, judas priest, iron maiden,deep purple, scorpions sanmıyorum ya getiremezler bu kadar kral grupları cure ve kornun yanı sıra[signature][hline]icq:140353
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mal varlığımı satıp rock am ring e gitmek istiyorum ama arada kaldım in flames mi rock am ring mi diye tabii ki rock am ring ama bi yanda in flames sdfsdf :)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 in flames we trust diyor ve rock republic open air feste katılacam dıyorum(tabi bi terslik olmaz ise) Bu arada O söylentiler dedigin grupların hepsi birbirinden şahane oldugu ıcın Korn ve cure gibi grupları da Ezip gececeklerı hıc hıc sanmıyorum getıreceklerını[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hocam ingilizcen yok mu korn daha yüzde yüz kesin değil, olasılık yüksek ama sitede yer alana kadar bi şey demek doğru olmaz[signature][hline]Your Ad Here!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 korn un sitede "korn rockncoke a gidebilir" diye kısaca bahsetmişler işte, başka bişiy yok[signature][hline]Your Ad Here!
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 korn ve cure yeter hatta korn tek başına yeter ...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 whitesnake mi? oha? sallamış yazanlar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 umarım yalan olur hem yakın tarihte çıkacak albüm öncesi son turlar arasında yer alır hem de korn u tek gitaristli boktan bi durumda görmek hoş değil bence.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 black sabbath, judas priest, iron maiden, whitesnake, deep purple, scorpions, accept, dio, ne allahım kriz geciriorum allahım allahım bu gunleridemi gorecektim alllllaaaaaaaah beeeeeeeeee :D:D:D ağlamak istiyorum :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 03 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 korn ve cure bana yeter walla.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 durun ben yuxexese bi mail atıyım onlar bilir dogrumu yalnısmı :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 şakadır bu gerçek değildir.....[signature][hline] Souls from the dark seduction
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 rhcp de geliyo diyolardı arkadaşlar????[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Mandoo, 03 Haziran 2005 19:33 tarihinde demiş ki: rhcp de geliyo diyolardı arkadaşlar???? yavaş?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 rhcp bi kere turk dusmanı yani system of a downın turkıuyeye gelmsi gibi bi olay :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 nerden duydun abi onu cok merak ettim?[signature][hline]Your Ad Here!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 oha=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ayrıyeten demon um, canım cigerim What is the Matrix???[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zaugna arattım bulamadım diyim öyle kıvırayım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 iron maiden ve judas priest yeter yahu[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Öne çıkan mesajlar