Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 LOGAN AMBIANCE PACK 1.6MPITeknik ÖzelliklerAnahtar Teslim Fiyatı : 19,526 Bu araç hakkında fikirlerinizi almak istiyorum....[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Süper bir işçilik ve kalite beklemiyorsan, ayağını yerden kessin diyorsan ve ilk araban falan olacaksa, içine de sığabiliyorsan, alabilirsin. Arkadaşlarla gezmek için de uygun, 1.6 ya göre tüketimi güzel, motor renault teknolojisi, çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum ama frenlerde ABS öneririm. Çünkü yetmeyebilir standartlar.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kelebek gibi araç. brodway'in uçan teneke tahtını indirmek için üretmişler sanki..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Renault üretimi olduğu için mekanik olarak fazla problem çıkaracağını sanmıyorum. Fakat güvenlik olarak, kaporta kalitesi olarak ve işçilik olarak sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu Dacia lar fiziki olarak birtakım testlerden geçirilmedi bilgisayar ortamında test edildiler o yüzden maliyetleri daha ucuz diğerlerine göre.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 motor olarak sorun yokta abs fln sorun olabilir.kasada sağlam olmayabilir sen bilirsin genede[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bunu düşünmeye başladım valla[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Getz düşün.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bence 20 milyarı çöpe atmış olursun derim sadece[signature][hline]Resistance is futile
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 19-20 milyar bunlara verecegine 2. el birşeyler de bakabilirsin tabi tercih meselesi[signature][hline]G3NK
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ikinci el wv yerine daciaya binecek kadar paran olsaydı? bencede bu arbalara vericeğiniz paraya , sabırlı bir araştırmayla temiz ve masraf çıkartmıycak bir ikinci el rahatlıkla alırsınız.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Benim dayım 2004 1.2 clio sattı daha yeni 17.500 e 10bin km deydi ve en ufak çiziği sorunu yoktu. Böyle birşeyler bulabilirsin. 2. el Symbol alsan dahi bence daha mantıklı olur[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Gtezz veya Jazz bosver chewrolet'i filan veya Citroen C2-C3[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Öne çıkan mesajlar