Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Ben şu ana kadar yapılan her bölümü gayet başarılı buldum... Belki "The Night the Lights Went Out in Vegas" bölümü hariç ama onda bile güzel espriler vardı...

Bazı bölümler cıvıtıp geyiğe satıyor ancak yine de eğlendiriyor bence...

Kişisel görüşüm, Las Vegas'ın bu sezon CNBC-E'nin en iyi yeni dizisi olduğu...
Sosyal ağlarda paylaş

hımm bu dizi iyi güzel ama kaakterler çok çabuk deişiyor hiç birinden beklediğiniz tepkiyi alamıyorsunuz yukarıdada belirtmişler zaten
onun dışında bölüm senaryoları çok basit ayrıca görselliğede önem vermemişler dövüş sahneleri iğrenç aksiyon bu yüzden sıfır hatunlar güzel 2 japon bomba bunun dışında izliyorum diziyi maksat vakit geçsin bi günü daha bitirelim hesabı[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

delinda hep o hızlı kız modundaydı hatta bunun en büyük kanıtı sizi de kandırıp iş kadını imajı vermiş olmasıdır haha.

2 capon da süperdi bence, hem caponlar hem de bölümün senaryosu vs.. olarak.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 16 Aralık 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Cnbc-e nin en güzel dizisi bu mu?? Zevkler tartisilmaz ama yapma be kardesim ne bilim bi O.C var bence o çok daha güzel ve eglenceli bir dizi.
Zevkler gerçekten tartışılmaz... O.C.'yi fena bulmuyorum ama her hafta aklımın "Mutlaka Seyredilecekler Listesi"ne yazacak kadar da beğenmiyorum...

Bu arada CNBC-E'deki en iyi yeni dizisi bence demiştim... Bu sezonun en iyisi dersem, X-Files, 24, Angel ve Scrubs'a hakaret etmiş olurum...

said:
xueshen, 16 Aralık 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
hımm bu dizi iyi güzel ama kaakterler çok çabuk deişiyor hiç birinden beklediğiniz tepkiyi alamıyorsunuz yukarıdada belirtmişler zaten
onun dışında bölüm senaryoları çok basit ayrıca görselliğede önem vermemişler dövüş sahneleri iğrenç aksiyon bu yüzden sıfır hatunlar güzel 2 japon bomba bunun dışında izliyorum diziyi maksat vakit geçsin bi günü daha bitirelim hesabı
Bence Las Vegas'ta dövüş ve aksiyondan ziyade, senaryo ve olayların gelişimi daha ön planda... Bir de kameraların geçişleri de çekim tekniği olarak bir orijinallik katıyor... Karakterler ve geyikleri gerçekten eğlendirici buluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 18 Aralık 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
beyler madem beğenilmiyor konuları ozamn sizi ancak TRT 1 deki CSI keser oda Las Vegas da geçiyor (: hatta başladı şuan

son yazdı csı da
:) bu dizinin en büyük özelliği mavi bence nerde mavi ışık orda kanıt nerde nerde mavi leke orda kanıt hangi tüpteki sıvı mavi 0 kanıt :)[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...