Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ha tabi başından beri izlemediğim için yamuluyoda olabilirim[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 o zaman ilk bölümleri bi izlemeni öneririm dediğin gibi bi ara hatun o uçarı halinden sıyrılıp babasının yanında çalışmaya başladı da benim aklımda hep o ilk haliyle duruyo kaşar yani ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kiz hoppa bi kizda yani bence de pek budala degil zekice bir kiz yani. Öyle Van dammea agzi açik ayran budalasi gibi kapilmasina ben de bir anlam veremedim.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 star quality kardeşim star quality[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben şu ana kadar yapılan her bölümü gayet başarılı buldum... Belki "The Night the Lights Went Out in Vegas" bölümü hariç ama onda bile güzel espriler vardı... Bazı bölümler cıvıtıp geyiğe satıyor ancak yine de eğlendiriyor bence... Kişisel görüşüm, Las Vegas'ın bu sezon CNBC-E'nin en iyi yeni dizisi olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Özellikle son bölümün sonunda yapılan uyarı koparttı beni... "No actual Jean-Claude Van Dammes were injured or killed during the making of this film." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Cnbc-e nin en güzel dizisi bu mu?? Zevkler tartisilmaz ama yapma be kardesim ne bilim bi O.C var bence o çok daha güzel ve eglenceli bir dizi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hımm bu dizi iyi güzel ama kaakterler çok çabuk deişiyor hiç birinden beklediğiniz tepkiyi alamıyorsunuz yukarıdada belirtmişler zaten onun dışında bölüm senaryoları çok basit ayrıca görselliğede önem vermemişler dövüş sahneleri iğrenç aksiyon bu yüzden sıfır hatunlar güzel 2 japon bomba bunun dışında izliyorum diziyi maksat vakit geçsin bi günü daha bitirelim hesabı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hangi 2 japon ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bi bölümde babalarını öldürmeye çalışan iki kardeş japon :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 delinda hep o hızlı kız modundaydı hatta bunun en büyük kanıtı sizi de kandırıp iş kadını imajı vermiş olmasıdır haha. 2 capon da süperdi bence, hem caponlar hem de bölümün senaryosu vs.. olarak.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Truwan, 16 Aralık 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Cnbc-e nin en güzel dizisi bu mu?? Zevkler tartisilmaz ama yapma be kardesim ne bilim bi O.C var bence o çok daha güzel ve eglenceli bir dizi. Zevkler gerçekten tartışılmaz... O.C.'yi fena bulmuyorum ama her hafta aklımın "Mutlaka Seyredilecekler Listesi"ne yazacak kadar da beğenmiyorum... Bu arada CNBC-E'deki en iyi yeni dizisi bence demiştim... Bu sezonun en iyisi dersem, X-Files, 24, Angel ve Scrubs'a hakaret etmiş olurum... said: xueshen, 16 Aralık 2004 22:23 tarihinde demiş ki: hımm bu dizi iyi güzel ama kaakterler çok çabuk deişiyor hiç birinden beklediğiniz tepkiyi alamıyorsunuz yukarıdada belirtmişler zaten onun dışında bölüm senaryoları çok basit ayrıca görselliğede önem vermemişler dövüş sahneleri iğrenç aksiyon bu yüzden sıfır hatunlar güzel 2 japon bomba bunun dışında izliyorum diziyi maksat vakit geçsin bi günü daha bitirelim hesabı Bence Las Vegas'ta dövüş ve aksiyondan ziyade, senaryo ve olayların gelişimi daha ön planda... Bir de kameraların geçişleri de çekim tekniği olarak bir orijinallik katıyor... Karakterler ve geyikleri gerçekten eğlendirici buluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aksiyondan ziyade dizide kurgu daha ön planda diyip özetlemiş olalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hah, işte ondan... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bi ara the strip vardı atv de las vegas dizisi 2 den sonra gene veriyorlar heralde şimdi oda güzeldi bu arada evet kurguya önem verilmiş ama insan istiyorki sıkı bi iki hareket görsün :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 strip de güzeldir ya[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 beyler madem beğenilmiyor konuları ozamn sizi ancak TRT 1 deki CSI keser oda Las Vegas da geçiyor (: hatta başladı şuan[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya sam diye bi hatun var ölecem bana bulun videosunu divx hadi bakayım[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: MrMedia, 18 Aralık 2004 22:47 tarihinde demiş ki: beyler madem beğenilmiyor konuları ozamn sizi ancak TRT 1 deki CSI keser oda Las Vegas da geçiyor (: hatta başladı şuan son yazdı csı da :) bu dizinin en büyük özelliği mavi bence nerde mavi ışık orda kanıt nerde nerde mavi leke orda kanıt hangi tüpteki sıvı mavi 0 kanıt :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bu bölüm güzel olur umarım,[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hehe güzel bölüm bence[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Islak kizlara hasta oldum :) A.J hakkinda konusmak istemiyorum bile o derece yani.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 A.J in nesi hakkında konuşçaksınız ki taş tamam da gayet çirkin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yine bize hasret di mi azmo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya niye bozdularki bu diziyi anlamadım senaristmi yönetmen mi değişti aceba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar