senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 montecito olmadıktan sonra bişiye benzemez o dizi. uff moralim bozuldu şimdi keşke seyretmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya ben o filmde danny ve mikey e bayılıyorum,2 ortak ancak bu kadar bir1lerini tamamlarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eee sam gitti kocasının istediğini yapmaya. neden yıkıldı güzeli kumarhane? abi çok boşluklu bir son. devamı olacağı kesin gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sam kocası satın aldığı için gitti, onla çalışamazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hani herşeyi yaparım dedi ya ben ondan gitti zannettim. kötü bitti yinede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 amma cetrefilli bitti be kardesim nessa ve delinda tuzaga dogru gidiyo , sam ayrildi , montecito yikildi , oteli kim aldi (gerci yikilma sam'in kocasini isaret ediyo ama) , danny nin babasina noldu , mike turnelerde teyzesine katilacak montecitodan ayrilacakmi ? ooeeaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 izlemedim de montecio nasıl yıkıldı ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bombalarla kolonlari patlattilar sonra yikildi guzelim montecito [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:20 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne guzel mutlu mesut izlerken neden boyle tek bolumluk turk dizisi tadında aceleye gelmiş bir final yaptı ki bunlar. saçma olmuş biraz. daha dizi ne yapar da devam eder bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hmm sezon finali diye yazıyordu ama montecio'nun yıkılması dizinin sonu olur her halde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok amerikada 3. sezon yayinlaniyo hala bildigim kadariyla yani bittigi falan yok merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biliyorum devam ettigini de nasıl ediyor onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sigorta şirketi bir kaç milyar dolar verip yeniden inşa etmiyor her halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar