Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya güzel bi bölümdü iyi yaptılar kapanışı da ben de hakkaten danny nin dönüceğini düşünmüyorum. "big ed" bile ağladığına göre...

cnbc-e de ikinci sezonu yayımlamama kararıyla büyük hata etti, çok iyi oturmuştu dizi, belli sayıda bi izleyici kitlesine ulaşmıştı. hakkaten çok üzüldüm yeni sezonda gösterilmiceğine[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
ya ufuruk oc nin butun bolumlerini izliyorsunuz

noldu kardesim sunun ikinci sezonunda yok mu bilen danny gittimi kaldimi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
2. sezon önümüzdeki sonbahar gene cnbc-e de verielcekmiş duyduğuma göre.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
said:
-Aeris-, 02 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
Sıralama yapmak biraz zor gerçekten :)
Nessanın kendine özgü bir havası var.
Delinda sarışın (ben sarışıncıyım)
Sam ise çok seksi.
Mary ise hiçbir şey. Sadece o balon gibi göğüslerini gösteriyor. Başka bir olayı yok.

aynen katıldıım bi sıralama yapmıs aeris :) bnde sarısıncıyımdır[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 09 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
2. sezon önümüzdeki sonbahar gene cnbc-e de verielcekmiş duyduğuma göre.

e zaten reklamlarda dedi sonbahara kadar kapanıyo montecino dye:D bu arada danny kesin felluce'ye falan gitmiştir kesin ed ağlıyacaktı öğrendiğinde:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Yalnız son 2-3 haftadır CNBC-E'de bir dramdır gidiyor.
Önce Scrubs'ta Ben öldü.
Sonra O.C'de Anna gitti.
Las Vegas zaten toptan gitti.

ER ve Boston Public her hafta ayrı bir dram zaten (Boston Public'i izlemiyorum gerçi.)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 09 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
bu arada danny kesin felluce'ye falan gitmiştir kesin ed ağlıyacaktı öğrendiğinde:D
ağladı bile! big ed ağladı ulan![signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
MrBomb dogru söylemiş sanırım öyle üzücü biryere gitti..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 09 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
tekrar olarak verilirmi acaba en baştan yeni sezona kadar

yazın verilir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yaz da full tekrarla geçecek.
Off canım çok sıkılacak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Mesaj tarihi:
harbiden noldu niye yıktılar montecitoyu ya? bi açtım danny babasının öldüğünü öğrendi sonra da montecito yıkıldı. noldu bitti mi dizi be? yoksa devam etçek mi? bi an garip hissettim ya.
  • Yeni Oluştur...