BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ed in yaptıgı telefon konusmasında Danny bi daha donmıcekmiş gibi bir izlenım bıraktı bende...bu adam göreve nereey gitti harbi merak ettim.ikinci sezonla bi alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tahminim Irağa 2. körfez savaşına yolladılar.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baya güzel bi bölümdü iyi yaptılar kapanışı da ben de hakkaten danny nin dönüceğini düşünmüyorum. "big ed" bile ağladığına göre... cnbc-e de ikinci sezonu yayımlamama kararıyla büyük hata etti, çok iyi oturmuştu dizi, belli sayıda bi izleyici kitlesine ulaşmıştı. hakkaten çok üzüldüm yeni sezonda gösterilmiceğine[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya ufuruk oc nin butun bolumlerini izliyorsunuz noldu kardesim sunun ikinci sezonunda yok mu bilen danny gittimi kaldimi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence danny donmez, mary de hamile kalir. tam turk filmi iste. :) saka bir yana cok guzel bolumdu, ama ed'e yumruk yemek yakismadi.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=danny]dönecek[/spo][signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 09 Şubat 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahanda spoilerde 2 nci sezon 1.ci bolumun full hikayesi var daha dogrusu website adresi [spo1=2nci sezon bolum 1]http://primetimetv.about.com/od/lasvegasrecaps/a/lasvegas0201.htm[/spo][signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2. sezon önümüzdeki sonbahar gene cnbc-e de verielcekmiş duyduğuma göre.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -Aeris-, 02 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Sıralama yapmak biraz zor gerçekten :) Nessanın kendine özgü bir havası var. Delinda sarışın (ben sarışıncıyım) Sam ise çok seksi. Mary ise hiçbir şey. Sadece o balon gibi göğüslerini gösteriyor. Başka bir olayı yok. aynen katıldıım bi sıralama yapmıs aeris :) bnde sarısıncıyımdır[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tekrar olarak verilirmi acaba en baştan yeni sezona kadar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Truwan, 09 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: 2. sezon önümüzdeki sonbahar gene cnbc-e de verielcekmiş duyduğuma göre. e zaten reklamlarda dedi sonbahara kadar kapanıyo montecino dye:D bu arada danny kesin felluce'ye falan gitmiştir kesin ed ağlıyacaktı öğrendiğinde:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yalnız son 2-3 haftadır CNBC-E'de bir dramdır gidiyor. Önce Scrubs'ta Ben öldü. Sonra O.C'de Anna gitti. Las Vegas zaten toptan gitti. ER ve Boston Public her hafta ayrı bir dram zaten (Boston Public'i izlemiyorum gerçi.)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Maedhros_Laorx, 09 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki: bu arada danny kesin felluce'ye falan gitmiştir kesin ed ağlıyacaktı öğrendiğinde:D ağladı bile! big ed ağladı ulan![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harbi nereye gittidanny çok merak ettim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 MrBomb dogru söylemiş sanırım öyle üzücü biryere gitti..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: forgiver, 09 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki: tekrar olarak verilirmi acaba en baştan yeni sezona kadar yazın verilir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bugun saat 21:00'de cnbc-e de yeni bölümleri değildir herhalde, gerçi sonuna doğru yetiştim tanıtımın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yaz da full tekrarla geçecek. Off canım çok sıkılacak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yıktılar güzelim montecitoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nea yiktilarmi ?! nası yıktılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 harbiden noldu niye yıktılar montecitoyu ya? bi açtım danny babasının öldüğünü öğrendi sonra da montecito yıkıldı. noldu bitti mi dizi be? yoksa devam etçek mi? bi an garip hissettim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lan noldu bittimi dizi? yıktılar lar oteli gözlerim doldu valla. final bölümümüydü? noldu bi daha yok mu las vegas???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kolonlarına dinamit koyup sezon finaliymiş zaten sam in kocası satın aldı, yıkıp yeni bişey yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tekrar kumarhane yapçaksa devam eder dizi de... biri açıklama yapsın be. merak ediyoruz! yetkililer... lütfen... olmuyor böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://www.imdb.com/title/tt0364828/episodes#season-3 dizi bitmedi ama, cnbe yayınlar sa devamını bu sene çouğu dizi sezon finali yaptı, izleyecke bişey kalmadı, yeni sezonlar gelmesse herp tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar