Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage icn en iyi speciality sizce hangisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepsinin kendine göre güzelliği var
açıklıyım özellikleri
Flame:İyi damge verir
Ice:Yavaşlatır(bu çok işe yarıyor aoe partylerde)
Lightning:Stan eder (adam kasılır kalır yerinde, ama çok az damage vurur bi paper mage'e göre)[signature][hline]kO yoQ artıK
Mesaj tarihi:
biliorum ama sen hangisini onerion ben fire kullandim sevdim ama bence lightning cok boktan:tebrikz:[signature][hline]DUNCAN biz biz spursluyuz biz biz bviz spursluyuz heyyyyyyyy
Mesaj tarihi:
lightningin inti yüksek olduğu zmn teketekte kesemeyeceği adam yok(assassin stealthle gelirse belki)
elimde 2 tane kukry +5/50 vardı lvl 45 assassin
lvl 42 lightning mage çok rahat kesti stan oldunmu hiç bişi yapamıyorsun taş oluyorsun kalıyorsun[signature][hline]kO yoQ artıK
Mesaj tarihi:
CZda/PKda en sağlam mage lightningtir. Assassinler bilir stun yemenin nasıl birşey olduğunu. :-p

[Bu mesaj Knixue tarafından 07 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lvl kasmak için fire/lightining olcan sonra lvllerini aldıktan sonra fire / grlacier a döncen... Benim fikrim :) Her ne kadar 33 lvl den fazla mage im olmasada (aybss kasmak için yaptım)[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 55++
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Server: Beramus
Mesaj tarihi:
fire/ice yada ice/lightning ol ice/lightning ile iyi lvl kasarsın gerek aoe olsun gerek deru apos olsun 62 oluncada crimson helmini önüne koyar düşünürsün ne olucağını lightning le pk ya mı akıcağını:)[signature][hline]nick: kyha(imam)
server: ares
lvl: 5x
clan: the_others
np:5k küsür
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, senin aklın nerdeydi demeyin lütfen ama daha fazla geç olmadan bir sorum olucak...

Ben Ice/Flame olarak verdim skill'leri ama sanırım büyük bi hatadayım ;( Çünkü şimdiye kadar zevk olması harici doğru düzgün Flame'i kullanmadım...

Bana tavsiyeniz nedir? 60 olmadan Ice/Light mı yapayım yoksa böyle kalmasının avantajı olucak mı???[signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Mage/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 59
Mesaj tarihi:
kardes bende en iyisi flame ve glacier ikisine de ver ama flame daha cok ver basta o cok onemli benim de flame charim var lvl 55 ok tavsiyeme uy bence harika olur :D zuahahahahahahahaha :D
  • Yeni Oluştur...