treadors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben su an fire kullaniom ama siz ne onerirsiniz[signature][hline]DUNCAN biz biz spursluyuz biz biz bviz spursluyuz heyyyyyyyy
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hepsinin kendine göre güzelliği var açıklıyım özellikleri Flame:İyi damge verir Ice:Yavaşlatır(bu çok işe yarıyor aoe partylerde) Lightning:Stan eder (adam kasılır kalır yerinde, ama çok az damage vurur bi paper mage'e göre)[signature][hline]kO yoQ artıK
treadors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 biliorum ama sen hangisini onerion ben fire kullandim sevdim ama bence lightning cok boktan:tebrikz:[signature][hline]DUNCAN biz biz spursluyuz biz biz bviz spursluyuz heyyyyyyyy
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lightningin inti yüksek olduğu zmn teketekte kesemeyeceği adam yok(assassin stealthle gelirse belki) elimde 2 tane kukry +5/50 vardı lvl 45 assassin lvl 42 lightning mage çok rahat kesti stan oldunmu hiç bişi yapamıyorsun taş oluyorsun kalıyorsun[signature][hline]kO yoQ artıK
Knixue Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 CZda/PKda en sağlam mage lightningtir. Assassinler bilir stun yemenin nasıl birşey olduğunu. :-p [Bu mesaj Knixue tarafından 07 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Online olupta bana KO ile ilgili yardım etcek varsa MSN inii pm atarlarmı acep[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lvl kasmak için fire/lightining olcan sonra lvllerini aldıktan sonra fire / grlacier a döncen... Benim fikrim :) Her ne kadar 33 lvl den fazla mage im olmasada (aybss kasmak için yaptım)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 fire/ice yada ice/lightning ol ice/lightning ile iyi lvl kasarsın gerek aoe olsun gerek deru apos olsun 62 oluncada crimson helmini önüne koyar düşünürsün ne olucağını lightning le pk ya mı akıcağını:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 pk yapcaksan fire/light rulez stun + iyi damage...[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar, senin aklın nerdeydi demeyin lütfen ama daha fazla geç olmadan bir sorum olucak... Ben Ice/Flame olarak verdim skill'leri ama sanırım büyük bi hatadayım ;( Çünkü şimdiye kadar zevk olması harici doğru düzgün Flame'i kullanmadım... Bana tavsiyeniz nedir? 60 olmadan Ice/Light mı yapayım yoksa böyle kalmasının avantajı olucak mı???[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 59
sksala Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kardes bende en iyisi flame ve glacier ikisine de ver ama flame daha cok ver basta o cok onemli benim de flame charim var lvl 55 ok tavsiyeme uy bence harika olur :D zuahahahahahahahaha :D
Öne çıkan mesajlar