berqe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ne Auction House da var ne de npc lerde hiç bi yerde bulamiyorum nerden çıkar bu zımbırtı biriniz yardim edin[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Alch. yapar bir tanesi için bir fadeleaf bir goldthorn ve bir leaded vial gerekir. bu malzemeleri alıp herhangi bir alch. dan rica edebilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kaç tane lazım.? Oyundan mesaj atarsın, lazım olursa temin edebilirim Alchemy item larını. Nick : Xanny BL'de tabii.. Akşam 7:30 dan sonra bulabilirsin.. 265 Alch var, ona göre istediklerini yapmaya calısırım. [Bu mesaj stigmata tarafından 09 Haziran 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 malesef Deathwing deyim bi alchemy den rica edicem sagolun yardim için[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar