Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bu yöntemi az önce buldum.Baterilerini çalabildiğim bi şarkı.Şimdi ilk önce hızlı hızlı dinleyip sindirin ve biraz ayak uydurmaya çalışın şarkıya... sonra normalini dinleyin ve çalın bakalım ;) cok rahat geliyor ya şarkıyı çalmak.Gerçekten çok güzel bi yöntem bence, butun çalcağınız şarkılarda kesinlikle deneyin veriminiz %200 artacaktır eminim...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyi bateristin bunlara ihtiyacı yok.... *çaktırmadan posta koyar,artistlik yapar ve kaçar :)*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 09 Haziran 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 birazda ders çalışma yöntemleri üzerine çalışsa kim bilir neler başarıcak ama...tipik türk işte...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ayak bileklerine ağırlık bağlayıp twin gitmek gibi :P[signature][hline]chuck!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyide ben bateriyi bıraktım. aeuh Bass a geçecem... hala geçecem... :) bu ay sanırım alıyorum annem işe girdi.Maddi durum biraz düzeldi hiç değilse evde artık yiyecek var.Klasik gitar var bende ve elektro gitarlarını çalamadığım şarkları dediğim yöntemle ile gayet rahat çalabiliyorum kesinlikle denemelisiniz...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mandoo davula başlamana gerek kalmadı , okulda varmış bi tane yıh yıh :)[signature][hline]chuck!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kimmiş o kasdavdan 1 gün önce benim yerimi aldığı için hunharca parmakları kırılacak olan talihsiz arkadaş?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bazı caniler öğrenmesin diye kimliğini gizliyoruz :P[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar