Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da ADSL / Kablonet farkları ... Pingler / Modem tavsiyeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KAblonetten Adsl e geçmeyi düşünüyorum birkaç sorum olacak
ADSL modem olarak neyi tavsiye edersiniz ? ( Hub lu 4 portlu )
Cnet nasıl bir markadır bilen varmı ?
World of Warcraft Eu serverlarında Kablonet ile Adsl arasındaki ping farkı nasıldır ?

Online oyun için iyi bir modem söylerseniz daha iyi olur teşekkürler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
256 adsl'im 250-450 arası deişiyor...
tabi bazen abardığı oluyor o zmn 4441444 ü arayıp basıyoruz küfrü :)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
07.06.2005 günü wow a yeniden döndüm 2 aylık aradan sonra ( biliyosunuz honorsistemde BL kargaşası vardı) pingimin 3000 5000 den 100 150 arasına gerilediğini mutlu olarak gördüm.
hatıım 512k dsl[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Mesaj tarihi:
Modemim Zoom X4 gerçi bende Switch var ama sen ikisi bir arada alacam diyorsan Zoom X5 bayağ iyidir.Büyük Bilgisayar degilerinin hep editör seçimi olmuştu.

Benim 256 adsl pingim 119-800 arasi değişiyor.Bazen deli gibi çok artıyor anlamak mümkün değil.Acaba benden mi oluyor benim hattımdan mı yoksa telekomdan mı anlayamadım.Ama bu sorun 1 aydır var.

2.Paketler gelmeden bağlantı çok daha iyiydi.Tabi daha sonra telekomda da bişeyler olmuş olabilir.

Bağlantımın kötü olduğundan beri http://www.multiphp.net/?page=network burası aynen böle sizde bakın belki neden budur.(Kablolar koptugunda burasi hep doğruyu gösterdi) Ama Telekom hiç bişi yok diyerek insani çildirtiyor...

Sana iyi oyunlar dilerim[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Mesaj tarihi:
Pasha dediğini anlamadim biraz daha açık anlatır mısın ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Mesaj tarihi:
oyun oynamak için kablonetten adsl'e geçersen en büyük hata olur.

oyunlarda en iyi performans veren bağlantı kablodur bu ikisi arasında.

ben kabloyum , 128k ; ortalama 220 ping alıyorum.
hep yeşil bar yani.[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
Ben ADSL beraber oynadığım Arkadaşım ise kablo kullanıyor ve genelde aynı ama zaman aman 20 30ms fark oluyor ikisi arasında. Birde benim pingim ortalama 190 filan.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Mesaj tarihi:
lagler genelde bizim baglantilardan degil serverlarin baglantisindan kaynaklaniyor .

elin gavurlari bile bazen 2-3 mgb hatlariyla laaag laaaag diye bagriyor .

gunduz vakitleri 1024 adsl 100-150 arasi aksam 300-400 goruyor yogun saatlerde .[signature][hline]

[Bu mesaj huun tarafından 09 Haziran 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gavurlar 200 ping de lag die baaarıyolar

bi ara ping ler feci uçmuştu ama şu an gayet güzzel[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde
Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman
Grimsoul Legion
  • Yeni Oluştur...