Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da ADSL / Kablonet farkları ... Pingler / Modem tavsiyeleri

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

KAblonetten Adsl e geçmeyi düşünüyorum birkaç sorum olacak
ADSL modem olarak neyi tavsiye edersiniz ? ( Hub lu 4 portlu )
Cnet nasıl bir markadır bilen varmı ?
World of Warcraft Eu serverlarında Kablonet ile Adsl arasındaki ping farkı nasıldır ?

Online oyun için iyi bir modem söylerseniz daha iyi olur teşekkürler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

07.06.2005 günü wow a yeniden döndüm 2 aylık aradan sonra ( biliyosunuz honorsistemde BL kargaşası vardı) pingimin 3000 5000 den 100 150 arasına gerilediğini mutlu olarak gördüm.
hatıım 512k dsl[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

Modemim Zoom X4 gerçi bende Switch var ama sen ikisi bir arada alacam diyorsan Zoom X5 bayağ iyidir.Büyük Bilgisayar degilerinin hep editör seçimi olmuştu.

Benim 256 adsl pingim 119-800 arasi değişiyor.Bazen deli gibi çok artıyor anlamak mümkün değil.Acaba benden mi oluyor benim hattımdan mı yoksa telekomdan mı anlayamadım.Ama bu sorun 1 aydır var.

2.Paketler gelmeden bağlantı çok daha iyiydi.Tabi daha sonra telekomda da bişeyler olmuş olabilir.

Bağlantımın kötü olduğundan beri http://www.multiphp.net/?page=network burası aynen böle sizde bakın belki neden budur.(Kablolar koptugunda burasi hep doğruyu gösterdi) Ama Telekom hiç bişi yok diyerek insani çildirtiyor...

Sana iyi oyunlar dilerim[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynamak için kablonetten adsl'e geçersen en büyük hata olur.

oyunlarda en iyi performans veren bağlantı kablodur bu ikisi arasında.

ben kabloyum , 128k ; ortalama 220 ping alıyorum.
hep yeşil bar yani.[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

lagler genelde bizim baglantilardan degil serverlarin baglantisindan kaynaklaniyor .

elin gavurlari bile bazen 2-3 mgb hatlariyla laaag laaaag diye bagriyor .

gunduz vakitleri 1024 adsl 100-150 arasi aksam 300-400 goruyor yogun saatlerde .[signature][hline]

[Bu mesaj huun tarafından 09 Haziran 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...