Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 KAblonetten Adsl e geçmeyi düşünüyorum birkaç sorum olacak ADSL modem olarak neyi tavsiye edersiniz ? ( Hub lu 4 portlu ) Cnet nasıl bir markadır bilen varmı ? World of Warcraft Eu serverlarında Kablonet ile Adsl arasındaki ping farkı nasıldır ? Online oyun için iyi bir modem söylerseniz daha iyi olur teşekkürler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 256 adsl'im 250-450 arası deişiyor... tabi bazen abardığı oluyor o zmn 4441444 ü arayıp basıyoruz küfrü :)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kablo 190-250 arasi degisior[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 07.06.2005 günü wow a yeniden döndüm 2 aylık aradan sonra ( biliyosunuz honorsistemde BL kargaşası vardı) pingimin 3000 5000 den 100 150 arasına gerilediğini mutlu olarak gördüm. hatıım 512k dsl[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Modemim Zoom X4 gerçi bende Switch var ama sen ikisi bir arada alacam diyorsan Zoom X5 bayağ iyidir.Büyük Bilgisayar degilerinin hep editör seçimi olmuştu. Benim 256 adsl pingim 119-800 arasi değişiyor.Bazen deli gibi çok artıyor anlamak mümkün değil.Acaba benden mi oluyor benim hattımdan mı yoksa telekomdan mı anlayamadım.Ama bu sorun 1 aydır var. 2.Paketler gelmeden bağlantı çok daha iyiydi.Tabi daha sonra telekomda da bişeyler olmuş olabilir. Bağlantımın kötü olduğundan beri http://www.multiphp.net/?page=network burası aynen böle sizde bakın belki neden budur.(Kablolar koptugunda burasi hep doğruyu gösterdi) Ama Telekom hiç bişi yok diyerek insani çildirtiyor... Sana iyi oyunlar dilerim[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Geek marka modem ankara 256k adsl 200-300 genelde 220 civarlarında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 pinglerin yükselmesi hep telia yüzünden.trace atın görüceksiniz[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Pasha dediğini anlamadim biraz daha açık anlatır mısın ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oyun oynamak için kablonetten adsl'e geçersen en büyük hata olur. oyunlarda en iyi performans veren bağlantı kablodur bu ikisi arasında. ben kabloyum , 128k ; ortalama 220 ping alıyorum. hep yeşil bar yani.[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network buraya tıkladıktan sonra telia datacenterın durumuna bak.daha sonra bi trace route ve sonucu gör.150 ms civarı giden pingler bi anda 600 lere fırlıyo teliada[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben ADSL beraber oynadığım Arkadaşım ise kablo kullanıyor ve genelde aynı ama zaman aman 20 30ms fark oluyor ikisi arasında. Birde benim pingim ortalama 190 filan.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 loss olur loss[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 lagler genelde bizim baglantilardan degil serverlarin baglantisindan kaynaklaniyor . elin gavurlari bile bazen 2-3 mgb hatlariyla laaag laaaag diye bagriyor . gunduz vakitleri 1024 adsl 100-150 arasi aksam 300-400 goruyor yogun saatlerde .[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 09 Haziran 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gavurlar 200 ping de lag die baaarıyolar bi ara ping ler feci uçmuştu ama şu an gayet güzzel[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar