Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bu aralar bir harddisk alacağım fakat bu external olanları görünce iyice kafam karıştı. External olanlar kullanışlımıdır, USB kullandıklarından ne kadar hızlıdır mesela sorunsuz oyunları yükleyip çalıştırabilirmi yoksa sadece depo gibi bir vazifesimi var. Bide marka olayı var tabi, ben son derece sessiz çalışabilen Sata özelliği olan birşey bakıyorum.(external almadığım taktirde). Bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim, saolun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 external alma derim ben gelçi 411mb/sn (yaklaşık salladım) veri transfer hızı var ama bi işe yaramaz sorun çıkarabilir. ayrıca 2 pc ile birlikte kullancaksan ve 1 tanesinde usb2.0 desteği olmazsa o zamnan sıçarsın çünkü 2mb/sn gibi bi hız olur ancak internal al derim sataya gelince bilmiyorum ama önce mainboard destekliyormu oonlara fln bak[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mainboard destekliyor Asus p4 p800 var , oyönden bir sorunum yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yinede internal al derim veri taşıyacağın zaman cd/dvd ye yazarsın[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar