Narstil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Valla bugün 60 bekledigim sınavdan 29 aldıgımı ögrendim 50 puanlık oru tam dır eksik yok cevap birebirdi ama bizim ........................... hoca genelde bunu yapıyor ama noktalamadan bile puan kırmıs dyie duydum bu arada ders malzeme2 1 dende kalmöıstım onuda anlkamamıstır 4 güün kesintisiz calısmanın osuncu bu bunun daha önceside var elbette kalmamak icin kastıgın bir dersti ders ilk dönem 15 kisi gecti bu dönem bilmiyorum ama gene öyledir valla bi ölemeedi hocası adama beyinden ameliyat oldu geldi fani dünya konusması yaptı bizde herhal artık insanlık dürtüleri canlandı dedik ama hala aynı gidiyo valla bu gidisle sade beddua alıyo milletten bakalım nolcak hali adamın her ders birisi .............. geciyo adama hatta topluca yaptıgımızda oldu neyse artık seneye yada yaz okulunfda vermeye calıscaz bizde üst sınıflar igbi 5-6 kez almıyalımda dersi dersi gecme ortalamsı 3 alıs mıs :)))))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 master notlarim artificial F:) virtual reality cb(79 dan cb verdi serefsiz rus 80 bb) simulation cb-bb risk analysis(gittim diger bolumden not alayim diye aldim mastera yakismaz ama:) insallah aa gelirs ha bu arada masterda ortalamaniz 3.00 olmali bb yani:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 genelde vardır böyle tipler prawler merak etme..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Benim finaller pazartesi bitti. Sınıftaki çoğu kişinin muhtemelen kalacağı dersi başarılı bir kopya operasyonuyla geçeceğimi umuyorum:). Fakat sınıfta herkezin geçmesi muhtemel bir dersten büyük bir ihtimal kalacam(Finalden önce %40 topladım fakat final kağıdından 100 üzerinden 10 puan bile zor çıkacağı icin:) )[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kotu kotu evet:)) 3 sınavdan 2 kisi kotu gecti simdik.7 sınavım daha var bunlar icin de banko kalacak 2 tane cıkar kesin :([signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: maxigenous, 08 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Kocaelinin mükemmel sistemi : Diyelim ki bir dersten kaldınız (olabilir insanlık hali) Mantıken ne yaparsınız ? Bütünlemeye girersiniz geçerseniz ne mutlu geçemezseniz yaz okuluna devam edersiniz veya altta bırakırsınız . Bizde ise biraz farklı bir olay iki ucu boklu değnek sistemini uygulayan üniversite senatosu diyor ki "Ey öğrenci bir dersten kalırsan ya bütünlemeye girersin ya yaz okuluna ikisine aynı anda giremezsin . Bir de biraz sadistiz vize-final ortalaman 30'un altındaysa bütünlemeye bile giremezsin . Gelirsin paşa paşa yaz okuluna , bir de sanıyorsun ki böyle bir ayrım olunca yaz okulunda kesin geçiyorsun değil mi ? Yoo öyle bir şey de yok , yine kalabilirsin . Yaz okuluna başvurma süresi diye de bir olay koyduk erkenden seçeme zamanında ortada kal diye çok mutluyuz oh bizde okumak zor kardeşim!" Tabi biz işimizi bunlara bırakmadan geçmeye çalışıyoruz ama zor 2 final kaldı hayırlısı bakalım . maxiciğim, şimdi şöyle bi de durum var sevgili okulumuzda, diyelim ki not ortalaman 61 geldi ve "d" aldın. sanma ki sınava girip yükseltebilesin. not ortalaman 30 ile 50 arası olmazsa bütünlemeye giremiyorsun. evet, okulumu seviyorum!![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya ne olacak bizim bu halimiz. Güya finallere iyi çalışıp çan eğersinin ta .mına koyacaktım. Ama kim kime koydu anlamadım. Boşverin yaw. Hayat her şekilde güzel.. Daha 3 tanem var. Yarınki bilgisayardan (excel). *İşin kötü yanı geçen dönem otalamam 3,40 idi. Bu dönem 0,60 alsam yeter ama herhalde 0,40 civarı gelcek..[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 girmek bi dert bitirmek bi dert herşey bi dert..[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 amaan yasımız genc acelemizz yok:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yarın calculus sınavım var,vizelerim düşük ama finalden bi 65-70 alırsam CC gelicek sanırım,e artık calculusu da geçmem lazım,3. kez almak istemiyorum... ha CC ile geçsem de diğer derslerden de yüksek bi notla geçmem lazım,yoksa ortalamadan kalıcam,önümde 7 gün var ve 6 sınavım var yaz okulu yok,büt de yok,kaldımmı kaldım yani en iyisi calculus çalışmaya devam ediyim...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iktisat tarihi: milletin zamanında nasıl sabanları nerde niye kullandıklarından başlayıp 1. dünya savaşında japonyadaki pamuk sanayisinin gelişmesine kadar olan 170 sayfalık ezber sınavıydı oturup tüm kitap okunuldu, sınava girildi sınav test idi, iki seçenek verilip 1. doğru 2. doğru ikisi de doğru ikisi de yalnış şeklinde şıklara sahipti... sonuç: adam ters köşeyi geçtim taca uçurttu beni:) tabii bütümüz de olmadığından gelecek seneki ilk dersim belli oldu:) o kadar kötü geçti ki sinirlenemiyorum bile aptal aptal gülmeye başladım. 30 sorunun birinden emin olunca böyle oluyor anlaşılan. ehe ehe...... össcüler! ÖSSden sonra hayat var mı sorusunun cevabı burda!!! işte bunun için iki senenizi harcadınız... insan kendini iyi hissdiyor di mi[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kaleidoscopic yoksa sen atatürk üniversitesinde misin?. Çünkü bütün hocalar burda aynı sistemi yani ters köşeye yatırma sisteminini kullanıyorlar..[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok istanbul üni ingilizce iktisat. evrensel bir yöntem anlaşılan. ağzımıza mıçtı hayvan adam[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hehe ters köşe üni hocalarının temel felsefesi=) hehe ama seni resmen pazara yollamış=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iktisat tarihi zor değildir ya o kadar. Ben de düz iktisat okuyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bugün sonunda baş belam olan 2 tane gudubet dersten(statik ve bilg programlama) finalleriyle geçtiğimi öğrendim tey tey tey varmı benden mutlusu oh be sonunda kurtuldum şunlardan.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ii gozun aydın walla uamrım herkes geçer nedıyım):[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Prawler, 08 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki: iktisat tarihi zor değildir ya o kadar. Ben de düz iktisat okuyorum. zor olması dersten değil de hocadan(bkz:manyak) kaynaklanıyor zaten:) bütün sınavlar doğaçlama geçmeye başladı, dur bakalım nolacak.. geçerim heralde de göz yaşartan ve masterlara bay baaay diyen bir ortalama olacak anlaşılan...[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heh,ben de calculus çalışırken arada ara verip şu başlığa bakıyorum=) ah bi CC ile geçsem şu calculusu,sınıfı da geçmiş olucam=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakblanco Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim vizeler iyiydi onun için finallerde serdim :) bu benim taktiğim biraz sıkıp canımı vizelerde iyi yapmak sonra finallerde erken tatil yapmak...önerilirrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya şöyle sağlam notu olan bi pati yokmu ya!?![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lise 2 yim 7 tane 1 im geldi tembel paticikkk :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gecen donem bi tane ders birakmadim yapacak biseyim olmadigindan calismistim..wow falan cikti butun duzenimi altust etti..vizelerde 7 dersten 5 inde kaldim..finalde gecerim dedim calisirim calismyinca olmayacak sey degil falan motive etmeye calistim..final zamani geldi yine ayni tas ayni hamam..bi insan ertesi gun calc sinavi varken wow a girip gece 3-5 saat instance da kaliyosa kalmayi hakediyo tabiki..neyseki imkansizi basararak 7 ders in 5 inden gectim finalde butunlemeye 2 ders biraktim..ama onlardan pek umitli degilim kendime guvenmiyorum sinav dan onceki gun yine bilgisayari acabilirim.. lise hayati boyunca 1 kere ders calismayan biri icin uni agir gel di.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öss stresinden beter bu vize-final stresi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öss out final in şu sıralar:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar