Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Silahlarınız?

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

said:
odium, 03 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
said:
Sin, 02 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
abicim burning legionda bi rogue var ustunde 3 parca ns
bi elinde emphorean demolisher diger elinde deathstriker var ki ole bi mal adamki deathstrikerı offhandde kullanıyor...
bu adamı ben 2 tane 40 dps lik mace ile üze üze yeniyosam duelde.. demekki onemli olan tutugun silah degil, o silahı nasıl kullandıgındır..

Istersen elinde 60dps 1 hand mace silah olsun oynamayı bilmiyosan bi işe yaramaz bence.

Bence millete "öle bi mal" diyebilecek kadar bilmiyosun oyunu :)Deathstriker 1.6 speed, main hand için çok hızlı. Silahın özelliği procu, main handde barmen shanker ile daha fazla Bs ve ambush damage verirsin. Eğer epic main hand istiyorsan "Gutgore Ripper" veya "Perdition's Blade" kullanıcaksın, ikiside 1.8 speed. Felstriker, core hound tooth gibi 1.6 speed daggerlar offhand silahı.

herzaman soylerim onemli olan strikerın proc udur...
betadan beri rogue oynuyan adamlar strikerı maine koyuyolarsa bi bildikleri var demektir ole dimi cnm[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MOSAD, 02 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar kimde ne var merak ettim?
Bana lvl55 iken aşağıdaki linkteki Ironfoe düştü ve daha hiç kimsede görmedim açıkçası. Sizde de böyle silahlar varsa bizimle paylaşın ;)
Ironfoe
Resmi
[Bu mesaj MOSAD tarafından 02 Haziran 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]

nerden düştü bu? güzel baya. rogue ların elinde cok ölümcül olabilir:P

[Bu mesaj Soth tarafından 03 Haziran 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deathstriker a bi link verseniz ? thottbot ta bulamadim ..

ama shanker a erisimi varken 1.60 lik silah la (dps-dmg araligini bilmiorm ama odium da dediine gore shanker dan iyi diildir muhtemelen) ambush yapiyosa ve beta dan beri rogue oynamissa yazik yani .. switch ederim oyle costururum hem barman in proc ne gouge ne blind birakio diyosa haklidir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ds nin hızı 1.7 imiş 6 değil. Belki special attacklarda proc lasın diye barman shanker yerine kullanılır, ambush larda ve BS de 100-150 dmg kaybedersiniz, onuda "belki" proc ile çıkartırsınız. Ama elinde en iyi main-hand mace olan Empyrean Demolisher olan adam tabiki Felstriker ı offhand e koyucak.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

bahsedilen rogue jihan oluyo.alınan duyumlara görede allylerle anlaşarak honor kasıyomuş.gerçektende o silahlarla yenemiyosa noob demek doğru olabilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 03 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
bahsedilen rogue jihan oluyo.alınan duyumlara görede allylerle anlaşarak honor kasıyomuş.gerçektende o silahlarla yenemiyosa noob demek doğru olabilir

haha yok öle bişiy jihanın khadgar's rageın bir kac üyesiyle arası ii ve kendi aramızda rank 9 olmasından dolayı yaptığımız bir geyik.Ve jihan'ın oyun tarzını yakından biliyorum main handde barmen shanker var genelde off handde fel.Ama main handini classa göre perdition's blade'le veya empyrean demolisherla deiştiriyor.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

"Kör görmez uydurur"
"Kedi uzanamadığı ciğere pis der"

Ve benzeri bir dolu atasözlerimizden lazım size. Jihan'ı bilmeden, görmeden, hiç beraber oynamadan bööle konuşuyorsunuz ya.

Allylar ile anlaşıp honor kasmak nedir ya? Harbi bu kadar saçmalamayın. Adam Horde tarafında BL'de 2. leve 60. Hadi bunu geçtim, rogue konusunda cidden çok iyidir, ne yapılacağını, nerede ne kullanılacağını çok iyi bilir. Nihilum officer'ıdır (bu nedir ki şimdi? diye sormayın, siz olamazsınız) Ragnaros'u kestiğimizde DPS listesinde 1.ydi (veya 2. emin değilim)

Afedersiniz ama bir yerinizden uydurup sallamayın mümkünse.

Silah konusuna geri dönelim.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Death, 03 Haziran 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
1 di sitede gormustum

ilk kestiğimizde birinciydi öncekilerde de dün akşamkinde de. Gear olarak guildde ondan daha sağlam roguelar var ama jihan sadece nie bilmiyorum ama silahlara bid harcıyor.Mcden veya onyxiadan su ana kadar hiç bir set itemı almadı ve buna rağmen skill olarak sağlam.Sadece combo point biriktirip sağlam dmg koyıyım die onları harcamak gibi tek düzelik roguelarda olamaz zaten.Jihan doğru talent düzenini bulucam die 60 g den fazla para harcadı.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

Nihilumda Saygı duyduğum tek adam Jihan.
Kungen'in bi lafı vardı bir zamanlar guildde 6 kişi online iken geyik dönüyodu herkez aynı yerdeyiz 6 kişiyiz duel yapalım diye.
Kungen bunu demişti, şu ana kadar 1v1 de kaybetmedim birtek jihan yendi beni demişti. Dedim artis lan bu havan batsın gerçekten 0 5 kişiyide gözümün önünde adam rahatça kesti, jihana kaybetti.

nicklerden emin değilimde bi priest vardı, bi tane daha warrior vardı, jihan kungen, tallenvor vardı galiba, bide 2 tane tip vardı 3 haneli nickli ünlü kardeşler :D t ile başlıyo...
-----------------------------------------------------
Epicim yok :D
BeastStalker setim var :D
Oyuna tekrar başlarsam hunter epic questini yapacam ama son 3 bossu nasıl kesecem bilemiyorum.

** Elonia bunu demiş**Nihilum officer'ıdır (bu nedir ki şimdi? diye sormayın, siz olamazsınız)
Tamam dostum olunmaz ama çok büyütmedin mi nihilumu, nihilum nedir? serverın en iyi clanı bunu biliyor herkez.Burda playerlar niye officer olmak istesin ki? Ego tatmini için mi? Bırak orda officer oynamayı player olmak için bu oyunu hayat şartı gibi mi görmek lazım? Guild Master çağırdığında AFK olduğun için uyarı mı alman lazım benim gibi(oyunda online hunter yokmuş yemek yapamazmışım), Black Rock Spire da Hunter olarak Asist Tallenvor ardından 1 e basıp düz ok mu atmam lazım. Ben bunu isteyen adamlarla ağaz dalaşına girerim, benim ölmekte olan prieste attığım conclusive i görüp ardından agroyu çekip, FD yapıp agroyu tekrar Tallenvora verdiğimi görmeyip, bana " İşte seni niye ona agroluyosun, yok efendim ben neye saldırırsam ona saldıracaksın" "iyi priest düşsün o zaman sen nasolsa ölmüyosun çünkü priest ölsün reslersiniz" dediğimde. işte burada disiplin var ben ne dersem o olur cevabı verilen bir yerde sonuçta benim başıma gelen " guildden ihraç" bile olsa, officer olunmaz. Kungenin arkadaşıysan bilemem. Yukarıda yazdıklarıma girmeyen bir insan jihan bile olsa o clanda officer olamaz.
yukarıya baktım yazdıklarımı tekrar okudum, konudan çok sapmış yaramı deşmiş ondan yazdım, içeriyi bilmeden nihilum hakkında yapılan yorumlar geldi aklıma, nihilumun gereğinden fazla övüldüğü kanaatindeyim. Ya da bende şans yok nihilumla ilgili tüm olumsuzluklar bana geldi, Elinde Stirkers Mark olan NOOB hunterın yukarıya ok atıp arkadan gelen mobların beni öldürdüğü zaman ateş edenin ben olduğum sanılması gibi.

Zaten adamın ben guildden atıldıktan sonra whisperla "Shy i am sad about you i have lot to learn frm u" demesi ayrı bir komedi. daha neler anlatırım burda "several reason" olarak belirtilen ama konuun içine gereğinden fazla eetim zaten dahada batırılmaz.
[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 09 Haziran 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nihilum'u büyütmüyorum ben, gerçekleri söylüyorum. Çok başarılı bir guild. Allianceta dahil olmak üzere, BL'de yapılabilecek herşeyi ilk yaptılar. Oyunda son aşamada bulunan bütün MC bosslarını, Azuregos'u (gerçi onu ilk alliance kesti) Onyxia'yı ilk Nihilum öldürdü. Bunu da, o saydığın konudaki ciddiyetlerine ve düzenlerine bağlıyabiliriz.

Bu arada, eskiden Nihilum'da olmama rağmen, aşığı olsam, şu anda IA'da olmazdım :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptılar demek doğru değil elo yaptık demek lazım ;)
Burdada yapıcaz hepsini, sonuçta aşağı kalır bir yanımız yok.
Jihan faslı müslüman genç bir çocuk. Şu oyunda karakteri en düzgün olan insanlardan biridir. Anlaşıp kasma gibi birşeye ihtiyacı yok, ancak ben de bazen yaparım, ircden şuraya gel duel yapalım diyip bir allyla duel yapıyor. Bunu zaten nerdeyse herkes yapıyor, ve gerizekalı zerg güruhuna katılmaktansa bu şekilde hakederek alınınan "honor" pointi çok daha "onur"ludur. Bahsettiğim zerg mass pvp değil kesinlikle, "MAHMUT GOŞ LAN Bİ HORDE VAR BURDA KAFEYİ TOPLA GEL" mantığı.
Neyse epic silahlar konusuna geri dönelim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...