Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşlar, sadece PS2 konsolunda bu oyun çıkmış ve PC ye çkarmayı yapımcılar düşünmüyormuş. Oyunu almış biri varsa yorumlarını yazarsa güzel olur.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 trde çıkmadı daha yada en azından orj olarak çıkmadı ve ben orj istiyorum bulan vağ mı?[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla kopya dvd aldım bayaa gzl LoTR a benzıo ps2 dekı beyendım genel olarak(daha bitiremedım) Not:GOD OF WAR'ı KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ALIN!!!!![signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oha nie pc yapmıolar be??!!? ohooooo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 evet oyunu bu gün çekip oynadım.Güzel lord of the rings sevenler bunuda sevecek diyebilirim pek bir fark yok. edit:Hatta oyunu bitirdim.Bonus larda darth vader le bi kere duel yapmak şartıyla oynayabiliyorsunuz.episode IV tan görüntüler var ... [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 31 Mayıs 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lord of the Rings'in menu, skill ve combat motorlarını çok sevdiler nedense anlayamadım, onun aynısını kullanan çok oyun çıkıyor. Benim içinse çok sıkıcı bir manzara. Ne 3rd person, ne de 1st person... Film izler gibi oyun mu oynanırmış ya? O kadar oynak kamera ile? Skill sistemini de sevemedim zaten. (Kendercik bazen bir şeylere anlamsızca gıcık olur) Sanırım bu oyun da dediğim şekilde?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ewt dedıın sekılde ama bakıs acım tam tersi gzl kamera acıları klasık bır tarz olmayısı aradaki fılmden kesıntıler cok gzl:D[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Peki o zaman sorun yok. İyi oyunlar tüm sevenlerine. Belki ben de biraz zorlasam alışıp sevebilirim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 daha başlardayım count dookuyla kapışıyorum. oyun genel olarak guzel ama lotra aşırı derecede benziyor benim canımı en çok bu sıktı. menuden tutun kamera acılarına grafiklere falan herşey kotor. ama lightsaber işin rengini biraz degistiriyor tabii eheh. aksiyonu guzel oyunun alın oynayın ama bazılarını ozellikle swyle cok alakası olmayanları bayabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ilk oynadıımda sade gelmişti ama şimdi sardı güzel oyun aksyon ve sw seviosanız kaçırmayın.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 walla ben beyendim ama duello olayındaki charları saçmalamışlar insan bi yoda veya sidious koyar....[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya o trade federation binasını bastığımız yerde kaldım ben sonunda viceroy (heralde böyle yazılıo) bi uçağa binio o uçağı nası patlatıcam?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 force biriktir throw lightsaber yap veyahut orda patlayıcı variller olması lazım onlarla force pull yapabilirsin.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 4 saatte bitti tabiri caizse öyleeeee g... gibi kaldım makinanın başında 1 günde çek 4 saatte bit burdan oyunu kınıyorum =) kahrolsun lucas art ve işbirlikçileri..=Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet oyun çok kısa aslında 1.5 gb bişey zaten ne bekliyorsunuz ki , oyun dediğin 4.5 gb olmalıki uzun sürsün :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar