Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revenge of the Sith

Wispy

Öne çıkan mesajlar

valla kopya dvd aldım bayaa gzl LoTR a benzıo ps2 dekı beyendım genel olarak(daha bitiremedım)
Not:GOD OF WAR'ı KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ALIN!!!!![signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunu bu gün çekip oynadım.Güzel lord of the rings sevenler bunuda sevecek diyebilirim pek bir fark yok.
edit:Hatta oyunu bitirdim.Bonus larda darth vader le bi kere duel yapmak şartıyla oynayabiliyorsunuz.episode IV tan görüntüler var ... [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj theKingpin tarafından 31 Mayıs 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lord of the Rings'in menu, skill ve combat motorlarını çok sevdiler nedense anlayamadım, onun aynısını kullanan çok oyun çıkıyor. Benim içinse çok sıkıcı bir manzara. Ne 3rd person, ne de 1st person... Film izler gibi oyun mu oynanırmış ya? O kadar oynak kamera ile? Skill sistemini de sevemedim zaten. (Kendercik bazen bir şeylere anlamsızca gıcık olur)

Sanırım bu oyun da dediğim şekilde?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt dedıın sekılde ama bakıs acım tam tersi gzl kamera acıları klasık bır tarz olmayısı aradaki fılmden kesıntıler cok gzl:D[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

daha başlardayım count dookuyla kapışıyorum. oyun genel olarak guzel ama lotra aşırı derecede benziyor benim canımı en çok bu sıktı. menuden tutun kamera acılarına grafiklere falan herşey kotor. ama lightsaber işin rengini biraz degistiriyor tabii eheh. aksiyonu guzel oyunun alın oynayın ama bazılarını ozellikle swyle cok alakası olmayanları bayabilir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...