Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam anlamiyla nasl format atabilirm

Ivor

Öne çıkan mesajlar

biliorm bu soru dewmli soruluo fakat artk bilgisyrimin sorunlarini kendim giderebilecek kdr bu isi ogrendimi saniom ve bilgisayrcilara dwmli bosa para dokmek istemiom.
Tam anlamiyla format nasil atabilirm .windows kurmaktan donanim yuklemeye kdr.

smdiden cok tesekkurler eger cvplrsaniz cok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

normal format hasar verir hdd'ye sadece yeniden işletim sistemi kuracaksanız format c:/q yapılmalı[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah Allah neden hasar versin format??? Hızlı format bişeyleri silmiyo ya mbr yi ya başka bişeyi bilmiyorum. Ama tekrar işletim sistemi kurduğunuzda boot manager açılabilir, ve eski işletim sisteminizi de gösterebilir, hangisi yüklensin diye.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

xp cdsiyle başlatıp mavi kur menüsüne geldiğinde nereye kurmak istediğini sorar.orda diskleri silip yeniden boyutlandırabilir full format atabilirsin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...