Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkdaşlar kaçımız amatör grupları dinliyor? Bildiğiniz amatör grupların isimlerini ve varsa sitelerini yada mevcutsa dinleyebilceğimiz şarkılarının oluğu yerleri yazarsanız çok iyi olur. Bnm tanıdığım gruplar: (yanlrında yıldızları olanlar biraz daha baskınlar) Zardanadam * Deli Gömleği * Yerden Yüksek Detone Kramp Deli İhtiyaç Molası *[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu sırada Bazı amatör grupların şarkılarını indirebilceiğimiz birde site veriyim. www.rocktr.com[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İhtiyaç Molası pek amatör değil be ;) Adamlar yıllardan beri müzik yapıyorlar diye biliyorum...[signature][hline]snuk!
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çanakkaleli bir grup da konserde dinledim iyi deiller okdar :) konser sırasında rakı içiyolardı. Tam profosyonel olamamışlar sürekli sesi aç sesi kapa diye diye konserde kimse dinlmedi adamları. Bırakıp gittiler zaten. LoL :D[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Deli Gömleği - Bir Milyon Baloncuk indirdim çok hoşuma gitti, hepsini indiririm hehe :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim bildiğim Papirus var güzel baya güzel terakkinin festivalinde falanda çıktılar. Bide E-ques var o benim grubum zaten daha fazla kayıt yok yanlız yazın geliyolar :) Sora Baalorc var çok kaliteli oda, hatta adamlar Battle of the bands birincisi.. bu 3 grup baya güzel :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya o diilde şole amator gruplar icin fest gibi bişe yapsalar gusel olmasmı yaa?? kasdav gibin bişi bole..ama fest şeklinde..hem kendi bestelerini calarlar,hem kendilerinini gosterirler ,hemde millet deli gibi eglenir=) aslında yapılması lasım bole bişiyin..heeyyyy İLGİLİLERE DUYRULUURRR =)))
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: LastTouch, 29 Mayıs 2005 21:09 tarihinde demiş ki: ya o diilde şole amator gruplar icin fest gibi bişe yapsalar gusel olmasmı yaa?? kasdav gibin bişi bole..ama fest şeklinde..hem kendi bestelerini calarlar,hem kendilerinini gosterirler ,hemde millet deli gibi eglenir=) aslında yapılması lasım bole bişiyin..heeyyyy İLGİLİLERE DUYRULUURRR =))) liseli gruplar için yapıldı sürrrrrüyle ve yapılacak daha çok var, dün mayday üsküdar amerikanda, bugün FAF robert'te haftaya cumartesi francofete saint josephte yapılcak daha çok var balkabaa fest fln ama hepsini bilemiorum.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Etos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Alagar, 28 Mayıs 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Arkdaşlar kaçımız amatör grupları dinliyor? Bildiğiniz amatör grupların isimlerini ve varsa sitelerini yada mevcutsa dinleyebilceğimiz şarkılarının oluğu yerleri yazarsanız çok iyi olur. Bnm tanıdığım gruplar: (yanlrında yıldızları olanlar biraz daha baskınlar) Zardanadam * Deli Gömleği * Yerden Yüksek Detone Kramp Deli İhtiyaç Molası * Zardanadam 3 albümleri olan bir grup. Deli Gömleği 6-7 yıllık, İhtiyaç Molası 10 küsür yıllık gruplar. Kramp olayına ise hiç girmiyorum çünkü muhtemelen sen doğmadan müzik yapıyorlardı. Bu yüzden sorum şudur: Amatör gruptan kastın ne?
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: LastTouch, 29 Mayıs 2005 21:09 tarihinde demiş ki: ya o diilde şole amator gruplar icin fest gibi bişe yapsalar gusel olmasmı yaa?? kasdav gibin bişi bole..ama fest şeklinde..hem kendi bestelerini calarlar,hem kendilerinini gosterirler ,hemde millet deli gibi eglenir=) aslında yapılması lasım bole bişiyin..heeyyyy İLGİLİLERE DUYRULUURRR =))) ODTUde rock senligi bahar senligi var boyle amacı zaten amator gruplara destek olmak olabildigince, istanbuldan gelen bi grupsanız hatta eger secmeleri gecerseniz gelis masraflarınız da odenir. ITUnun de istanbulda rock senligi gibi bi organizasyonu olması lazım diye biliyorum bir suru amator grup cıkıyor. Aynı sekilde bir suru universitenin bir suru organizasyonu var boyle sene boyunca. Neyse gruplara gelince =) Anima - siddetle tavsiye ediyorum Gulyabani Magick - yine siddetle tavsiye edilir Dreamtone Wormz Kingus - bahar senliginde bi kere bi saat dinledim ama adamlar cok saglam blues calıyolar hayran kaldım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Apprentice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Electrocute var bisim spiritcrusher ın grubu[signature][hline] [Bu mesaj Apprentice tarafından 30 Mayıs 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yerdenyüksek'i biliyorum , beğeniyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Thrash sever arkadaşlara şiddetle Sınıf 64 ve Electrocute tavsiye edilir.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ihtiyaç Molası iyidir.[signature][hline]g3nk.
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 redd - sen kendinde ol yeter dinleyin derim. http://www.grupredd.com/[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz"
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 amatörlerin prof olması için biraz daha emek vermeleri gerekir gibi demin bia rkımın rakı içiolar demiş lakait davranıolar demiş yani aradan bazı grupları ayılkarsak enazından bı kaç grup daha kazanırız...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Disenchant var oldukca saglam bir grup. Daha iyi bir vokalistle daha da iyi olacaklardir.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
arian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 1-2 ay önce tüm rock-metal gruplarını ek$i için toplamaya çalışmıştım.Piyasada albümü,demosu,ön kayıtı olan tüm gruplar aşağıdaki gibi; +4 100°c 2/5bz 6.cadde a.b.e.a about blank abraxas acil servis af affliction agora ahaz aktif mantar alive almora alt altar altiyüzelliyedi (657) anima anova anteen cunteen anten antidote antisilence anti-schuppen apsent arkabahçe asafated ases ashifte asfalt dünya ask it why (super agressive dick) assasination astrahan angarya at hirsizlari attractive clowns athena axak ayyuka b.e.d.l.a.m.i.t.e.s. bakkal duragi bandaj bangkok b.b. barkod bayt gadol bedroomdrunk blackout black tooth bleed myself tonight bleeding misery bloody blossom bozuk para bulutsuzluk özlemi bunu sen istedin c.m.u.k. cadi tahtasi catafalque cats in practice catwalk celestial asylum cemiyette pisiyorum cenotaph cicibebe claymore comma courtyard crimson curtains crossfire çakirkeyif çalar saat çapa çürek çarsamba çinaralti çilekes çin seddi çürük dalga darkphase dark abyss dead army boots decimation dede defense degika deja-vu dem dengesiz herifler deus-ex machina derin detone deli deli distor deli gömlegi deprem dherbedhers duman diken disenchant discordia disorder dispute direc-t dirty black dip diplomatic immunity doksanalti (96) dosage dorian durak düs sokagi sakinleri dr.skull dreamtone edison effect ehl-i keyf essek sipalari empty cage endorphine enola entrophy eudaimonia euthanasia episode 13 exe eyyam farting punks fatamorgana fatstar faux pas feather fall feedback filofobi flashroyal flört flu fondip fondue for hire foreplay fungu funk'a la turka funk inside funk ltd. gabriel galactica gang band garipten sesler gece gece yolculari gevende green gri mevsim gripin godzilla golem gulyabani grizu grup sokak hair handcuff harc-i alem hardal hazerfan headbangers heavy family hede hope against hope horos hot sauce hünkar bile begendi illegal street racer infected in between in spite in progress iska isigin yansimasi it jibs idea ihtiyaç molasi joke for a while joker jurassic punk kaçak kafabindünya kapris karakedi karaleke karanlk oda karapaks karbon kargasa kargo kaotik katl-i vacib kep karleka kesmeseker kilçik kisadevre kirik çizgi kilink kramp kranch kronik kuka kukla kumdan kaleler kurban kurtalan ekspress kutsal knight errant knightmare kola kolpa koridor kuaför cengiz küf last march lepistes lesh less lifelock lobi loggie luck of 13 m.s.y.t. magick manga mat mavi sakal mbm melatonin metallium metaroth metatars meteor metro metropolis minigun miscarries (miscarry) miskins missed clown moray mor ve ötesi mulled wine mute nanik atak nebula necroshine necrosis nie nicht personlich nor arbeit nightshot northernlights not made in china novaya lemliya no fun numune nüans nü objektif ofisboyz overdose overdrive ölü köpek ve amp orkestrasi ömrüm parklarda geçti unknown unlucky mr.lucky ünlü pacmen pancake panik papirus paradi paralysing self-loath park pastel peki ya bob pentagram perfect pleasures phronesis pi pick axe pickpocket pijama piiz pilan b pillibebek pin-up pisliks (pisslicks) pogo's not fight poker pokerhead possible mood disorder poster-iti postfunk psychochicken proxima punch punkart purgatory rashit rakkas (punch) raindog raven woods redd redhanded redd-i ilhak cemiyeti radical noise rebel reflex resurrection rest repertuar köpekleri replikas rockout roulette ruhun gemisi ruj rutin s.o.s. sahte sapik inek sark schizomania scream secropiagor seksendört (84) sert itham seyduna shotting star sifir sinif 64 sick silent majority silicone simetri since yesterday single bullet theory sistemin soparlari siyah 8 slamdive skunk smokin snickers sogz sokak köpekleri solitude something's wrong soul sacrifice soulitary son durak sore/sabun suicide suitcase suphi spinners stuka suikast sürgün syntax error sakagibi seytantüyü takedown tampon tasma tayga the a.y.i.l.a.r. the aluminium company the butterfly project the curfew the diyv the fortuna the jiwe the rain the redundants the new sellouts the next highway thrash attack tushe turmoil (moribund youth) tribal enfeksiyon trible h vae victis vertical loop vega verderveremem versus vocal cords voice of illegal what's up whisky witchtrap witness wormz x-youth yalinayak yasa
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hepsini desteklıelım hadı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Listeye söyle bir göz atiyordum. Repertuar Köpekleri gözüme carpti. Süper isim ya. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 In spite, Raven Woods, Catafalque, Celestial Asylum... Güzeldir bunlar[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Karakedi hoştur baya...[signature][hline]snuk!
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şu ana kadar pek çok amatör grubunun kayıtlarını dinledim ama içlerinde ki ebn güsel kayıt mat-gibi gibi gaerçekten spr bi cover ..
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Şaşkın bakkal Replikas**** :) Gabriel arkadaşın amatörden kastı underground sanırım[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 07 Haziran 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu liste amatör gruplar değil sadece türkiyedeki rock-metal grupları ki üsteki açıklamada da yazıyordu bu.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Öne çıkan mesajlar