marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 herkese merabalar adımın yanındaki kırmızı balondanda yeni üye olduğum anlaşılıyor heralde.neyse ben konuya geleyim.kallugada haungalarla boğuşurken birden millete bi hareketlilik başladı noluyor dedim savaş çımış felan dediler.önceden giden biri kısaca anlattı tabii duyunca koştuk particenek.ilk önce lunardaki kapıda bi kuyruk bi kuyruk noluyo dedim adamlar kapı sıkıştı felan dediler noluyoz felan neyse.cümbür cemaat daldık.üsttende el moradlar karusları bastı yazısını görünce. bi de ordaki kapının önündeki kalabalığı hepimiz savaş baltalarımızı çıkardık ama benim gibi daha önce savaşa katılmayanlar hepimiz kafa kafaya dalacaz sndık ama çuvalladık ilk önce 100 lerce kişinin gittiği yere doğru koşmaya başladık swifft diye bağıranlşarr allah allah diye bağıranlar neysee geldik karusların kalesine bi de ortadaki taştan tp olacakmışız bi baktım guardlar birbiri ardına yatırmaya başladı bizimkileri heralde guardlarda cücük oldumuzu anlamış bırakın wurmayı bakmıyolar bile sürtünerek geçiyoruz neyse bi 3 kere öldükten sonra bi türk cen -gaverin fedakarlığıyla tp olduk.adam lvli 61 bütün guardlara provake yaptı hepsi bunun arkasına düştü tabi bizim cengaverde arkasına bakmadan kaçıyor :P neyse.orda millet tolanmış mahşer yeri gibi ee olum noldu ya felan ne yapıoz millet sadece duruyor baba.lan bi baktım 10 bilemedin 15 karus çevremizde toplanmışlar ve tahmnen lvlleri en az 60 o bizim gruptan çıkanı yatırıyrlar.bende fitil oldum.üsttende hayden bire türk evlattları yazısını görünmce 40 kişilik lvlleri 35.45 arasında değişim bizim orgaanize ettiğimiz ekip bi daldık ki sormayın.dağdan taştan 6 kayıp vererek onların kalesine ulaştık bi baktım baya bi karus bizi karşıladı ve 2 novayla team kill olduk :))ama o atağımızı gören lvl 60 üstü el moradlar bizim ezilmemizi gururuna yedirememiş heeyyyt ulen diyerek arkamızdan gelmişler onlarda yolda yolakta ne kadar karush war temizlemişler ondan sonraki gelişimizde yine kaleye ulaştık ama saat biraz geç olmuştu ben çıktım.addamlar orda muhabbet ediyor bazıları staff bazıları kılış edavat satıyor.adamın lvli 64 o da mana healing satıyor baba 50. 55 kişi dışında millet niye gelmiş anlamadım ama çok eğlenceliydi.bide benim lvlim 44 veint.cafeden oynuyorum sizce bu durum daha ne kadar sürer int. cafede lvl 60 olunurmu ama yaza bi bilgisayar alıcam abi taktım bu knight onlineye :?P zahmet edip bunca yazıyı okuyup çüşş lan ne cücükmüş ammada yazmış diyenlere şimdiden teşekkürler.bana yardımcı olup lvl kasmama yardımcı olabileceklere her zaman kapımız açıktır :) saygı ve sevgilerimle
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 okudum ben bile heyecanlandim su yaz lvl 50 ustu fln oliimde bende savaslara gidiim[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 BU OYUN COK GUZEL BEN DAHA lvl25falanim yeni basladim ama ben de sole bi 50-60 olam bodoslama dalcam[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 marksman valla döktürmüşsün... Zevkle sonuna kadar okudum ve anlatım tarzına bayıldım :) Ama siz adi Human'lar (kızmayın adi dediğime :) ) Ares'de hep Breth'imizi basıyosunuz ve ben sinir oluyorum :P tek bişi yapamam ama yinede korkulu anlar yaşatıcam sizlere... Bekleyin anacımmmmm :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 59
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: serdary76, 08 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: marksman valla döktürmüşsün... Zevkle sonuna kadar okudum ve anlatım tarzına bayıldım :) Ama siz adi Human'lar (kızmayın adi dediğime :) ) Ares'de hep Breth'imizi basıyosunuz ve ben sinir oluyorum :P tek bişi yapamam ama yinede korkulu anlar yaşatıcam sizlere... Bekleyin anacımmmmm :D *!Dreams..........*[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hehe bune heyecan :D[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet çok heyecanlı olmuş ya film bile çekilir bundan[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lol [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 08 Haziran 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :) Çok samimi yazmışsın. Güzel olmuş. ben de bi zamanlar böyle koşuşturuyodum ortalıklarda. Invasion'a gelirdi Karus, üzerimde half- plate goblin le, bi seferde 4-5 kişiyi yarına elemanların üzerine korkusuzca giderdik. Sonra NP'miz biterdi exp kaybetmeye başlardık :D Şimdi beni kovalıyor half plate goblin giyen arkadaşlar.. Malesef NP leri kalmadı ve Exp kaybetmeye başladılar :/[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
serdary76 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Haziran 2005 12:23 tarihinde demiş ki: *!Dreams..........* Büyük üstadım az kaldı azzzz :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 59
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende areste oyunuyorum ama orclar güçlü gibi gözüküyo ama insanlar daha güçlü hem insanlar organize geliolar savaşı 2 dk kazanıp basıyolar breht i LoRd_ArWeN 53 lvl shaman
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben Suna inaniyorum. aresteki Town olsun Knightlar Olsun clan Olarak Savasa Katilmiyorlar. Geçen Gün Towndan- DRt den Elemanlar Gelmis, adamlar Çok iyi organize ettiler walla. savasi hemen kazanmistik. ama gözlemledigim kadari ile çogu zaman karus un iyi clanlari savasa katilmiyorlar. sebebi sizce ne olabilir. Yoqsa El Morad lilar parami yediriolar Gelmeyiin die. her savasta 100m veriolarmis gibi mesela :D
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Orcların boost olmadan kazanabilecekleri tek savaş, gece yapılan savaşlar. Ama görüyorum ki onda bile boost olabiliyor.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Gift15h, 08 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Ben Suna inaniyorum. aresteki Town olsun Knightlar Olsun clan Olarak Savasa Katilmiyorlar. Geçen Gün Towndan- DRt den Elemanlar Gelmis, adamlar Çok iyi organize ettiler walla. savasi hemen kazanmistik. ama gözlemledigim kadari ile çogu zaman karus un iyi clanlari savasa katilmiyorlar. sebebi sizce ne olabilir. Yoqsa El Morad lilar parami yediriolar Gelmeyiin die. her savasta 100m veriolarmis gibi mesela :D bunun sebebi town,eternal vedrt elemnlarının çoğunun amerikalı ve saat farkının çok olmasından kaynaklanıyor...:D
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laaayn :D 2005 te Paticik Ko bolumu cosuyordu Kafeye bir pati acc almıstık Profile bakarken gordum bu konuyu Hatta yazanıda buldum face de Hey gibi Noob zamanlar :D
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kardeş bayağı haksızlık etmişler ya. koxp filan yapanlar direkt noob zaten.
Magnum Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 marksman said: Laaayn :D 2005 te Paticik Ko bolumu cosuyordu Kafeye bir pati acc almıstık Profile bakarken gordum bu konuyu Hatta yazanıda buldum face de Hey gibi Noob zamanlar :D güzel yazmış ama o arkadaşın, eğlenerek okudum sonuna kadar :F
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 marksman said: addamlar orda muhabbet ediyor bazıları staff bazıları kılış edavat satıyor.adamın lvli 64 o da mana healing satıyor baba 50. 55 kişi dışında millet niye gelmiş anlamadım ama çok eğlenceliydi
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 LoRd_MsC said: bende areste oyunuyorum ama orclar güçlü gibi gözüküyo ama insanlar daha güçlü hem insanlar organize geliolar savaşı 2 dk kazanıp basıyolar breht i LoRd_ArWeN 53 lvl shaman çok güzel.
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 FromTheHell said: LoRd_MsC said: bende areste oyunuyorum ama orclar güçlü gibi gözüküyo ama insanlar daha güçlü hem insanlar organize geliolar savaşı 2 dk kazanıp basıyolar breht i LoRd_ArWeN 53 lvl shaman çok güzel. temiz iş panpa
Öne çıkan mesajlar