HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hep bu havalarda gezinirdik Kadiköyde Dünya güzeldi , pabuçlarımız sağlam... Günler geç biterdi , ne yapacağımızı şaşırırdık... Ya otururduk trenyolu kenarına , Ya da şarabımızı yudumlardık kuytularda... Hep bu havalarda gezinirdik Kadiköyde Yeşil bir tişörtün vardı , Üzerine gömleğimi geçirirdim hep ; Üşürsen bulutlar ağlamaya başlardı... Hep bu havalarda gezinirdik Kadiköyde Bırakırdım seni eflatun olunca gökyüzü , Atlar giderdim ertesi güne , Yarınlarda bir başka mavi öykü başlardı seninle... Hep bu havalarda gezinirdik Kadiköyde Geçmişin silik , ulaşılmaz günlerinde...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Haziran 2005 07:27 tarihinde demiş ki: Günler geç biterdi , ne yapacağımızı şaşırırdık... topic çok hızlı açılırdı okudktan sonra afallardık..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o değil de bence şarkı sözü olarak kullanılabilir güzel gerçekten..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar